Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Societatea Națională Radiocomunicații achiziționează lucrări de instalare a unui ascensor (DOCUMENT)

ro

31 Aug, 2024 21:42 147 Marime text
Ascensor/ Sursa foto: Tecdelta





SOCIETATEA NAȚIONALĂ RADIOCOMUNICAȚII a deschis o licitație publică privind  achiziționarea de lucrări de instalare ascensor (demontare, montare, punere în funcțiune și mentenanță pe perioada garanției a unui ascensor electric(CTA1179) pentru 8 persoane x 500kg, 114,70 m cursă, necesar desfășurării activitatii de transport persoane la Stația TV și FM Litoral - SNR SA - Sucursala București.
 
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a licitației este de  300.000 lei.
 
Descriere succintă:
 
Obiectul licitației este achiziția de lucrari de instalare ascensor (demontare, montare, punere în functiune și mentenanță pe toată perioada garanției a unui ascensor electric ( CTA 1179 ) pentru 8 persoane x 500kg, 114,70m cursă, necesar desfășurării activitatii de transport persoane la Statia TV si FM Litoral ( Eforie ) - SN Radiocomunicatii SA - Sucursala Drc. Bucuresti,
 
Se va incheia contract intre parti, furnizarea ascensorului nou, demontarea ascensorului vechi, montajul punerea în functiune și mentenanța pe toată perioada garanției a acestuia se va efectua in termenul si in conditiile precizate in caietul de sarcini anexat. Transportul, receptia, montajul si punerea in functiune a ascensorului se va face de catre furnizor/executant la statia TV si FM Litoral ( Eforie ), situata in com. Tuzla, peninsula Techirghiol, str. Constantei, nr. 67, jud. Constanta, cod postal 907295. Produsul trebuie sa fie nou, complet, conform cu cerintele tehnice mentionate in “caietul de sarcini” anexat, sa fie asigurata garantia la acesta.
 
Licitația va avea loc pe data de  04-09-2024 12:30.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Spitalul Militare Constanța face lucrări de reparații la hidroizolație, în valoare de 50.000 de lei. Despre ce este vorba (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii