Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militare Constanța face lucrări de reparații la hidroizolație, în valoare de 50.000 de lei. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

31 Aug, 2024 16:21 189 Marime text
  • Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02175, Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu” Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția lucrărilor de hidroizolații.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția lucrărilor de hidroizolații la terasa pavilionului A, din cazarma 507 Constanța, conform ofertei din 27 august 2024, transmisă pentru ADV1441972.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 249,517.3 lei (50.135,08 euro), iar societatea ofertantă câștigătoare este MAXIM SISTEM SRL.
 

Despre MAXIM SISTEM SRL

Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, pe strada Sg. Nicolae Grindeanu, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Maxim Nicolae, ce deține 100% din companie.
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 485.640 lei, pierderi în valoare de 7.455 lei și un număr mediu de 2 angajați.
 
MAXIM SISTEM SRL figurează cu 4 contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02175 Constanța și Grădinița cu Program Prelungit nr. 10, Constanța, dar și două contracte câștigate prin achiziții publice pentru Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02022 Constanța, ca entitate contractantă.
 
În secțiunea Documente poate fi parcurs în integralitate anunțul de atribuire a contractului.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și:

Patru contracte, atribuite, prin negociere directă, de Spitalul Militar de Urgență Constanța. Iată cu cine a semnat Unitatea Militară (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii