Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 16 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Un PFA se va ocupa de amenajarea curților interioare de la Casa Căsătoriilor din Lumina și Căminul Cultural Oituz (DOCUMENTE)

ro

16 Sep, 2024 08:57 348 Marime text
Primăria Comunei LuminaPrimăria comunei Lumina, județul Constanța a atribuit prin cumpărare directă două contracte de servicii de proiectare. Potrivit Licitatiapublica.ro, este vorba despre servicii de Proiectare amenajare curte interioara Casa Căsătoriilor, comuna Lumina județul Constanța" și Servicii de Proiectare amenajare curte interioară Cămin Cultural localitatea Oituz, comuna Lumina.

Ambele contracte au fost atribuite lui Dragoș Cătălin Stan, valorile fiind estimate la 19.000 lei, respectiv 18.000 de lei.

Societatea căreia i s-au atribuit contractele este un PFA din Lumina care, potrivit LicitatiaPublica.ro a mai obținut 11 contracte prin cumpărare directă cu Primăria Lumina, Primăria Mihai Viteazu și Primăria Independența, toate din județul Constanța. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Allplan Proiect SRL, un nou contract obținut de la Primăria Năvodari. Firma va elabora studiul de fezabilitate pentru asfaltarea străzilor din Mamaia-Sat, etapa a II-a (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii