Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Drumul forestier Fântâna Mare, reabilitat pe un tronson. Lucrările, executate de două firme (DOCUMENT)

ro

28 Oct, 2024 17:00 141 Marime text
Sursa foto: Facebook (Regia Națională a Pădurilor - Romsilva)
 
  • Valoarea contractului este de peste 1,1 milioane de lei.
 
Regia Națională a Pădurilor - Romsilva RA, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit contractul „Lucrări de reabilitare drum forestier Fântâna Mare - DS Tulcea“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 6727 / 14 octombrie 2024 este de 1.118.632,18 lei, data transmiterii în SEAP fiind 23 octombrie 2024.

Ofertante câștigătoare sunt firmele Gabiona-Com SRL și Mixtura SRL.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de lucrări de reabilitare drum forestier Fântâna Mare, pe o lungime de 3,402 km, conform specificațiilor caietului de sarcini.
 
Obiectivul de investiții „Drum forestier Fântâna Mareˮ se situează pe raza localității Ciucurova, județul Tulcea.
 
Situația juridică a terenului pe care este amplasat drumul forestier: proprietate publică a statului, aflat în administrarea Ocolului Silvic Stejaru, din cadrul Direcției Silvice Tulcea.
 
Despre Gabiona-Com SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 28 octombrie 2024, societatea Gabiona-Com SRL a fost înființată în anul 1997, are adresa la Isaccea, în județul Tulcea, iar activitatea principală la RECOM este „Comerț cu amănuntul altfel efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor“.
 
Potrivit sursei citate, în Gabiona-Com SRL asociați sunt Gabriela Pocovnicu (50%) și Ion Pocovnicu (50%), aceștia deținând și calitatea de administratori. 
 
Conform termene.ro, în 2023 Gabiona-Com SRL a avut o cifră de afaceri de 2.949.395 lei, un profit de 648.209 lei și 6 angajați.

Platforma termene.ro informează că Gabiona-Com SRL are un contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 27 octombrie 2024).
 

Despre Mixtura SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 28 octombrie 2024, societatea Mixtura SRL a fost înființată în anul 1994, are adresa în municipiul Tulcea, iar activitatea principală este „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor“.
 
Potrivit sursei citate, în Mixtura SRL asociat unic este Mariana Roșu, care are și calitatea de administrator. 
 
Conform termene.ro, în 2023 Mixtura SRL a avut o cifră de afaceri de 1.691.124 lei, un profit de 1.132 lei și 20 de angajați.

Platforma termene.ro informează că Mixtura SRL are 3 contracte câștigate - achiziții directe și șapte contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 27 octombrie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Regia națională a pădurilor - Romsilva RA cumpără utilaje agricole si forestiere (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii