Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Macara, autogreder, laptop Fiscul din Constanța vinde mai multe bunuri din patrimoniul PSE Comprest House SRL (DOCUMENT)

ro

31 Aug, 2024 16:33 287 Marime text
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor deținute de societatea PSE Comprest House SRL. Licitația va avea loc pe data de 12 septembrie, ora 13.00, în municipiul Constanța, bd. Tomis nr. 312 A.
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea a bunurilor deținute de societatea PSE Comprest House SRL.
 
Licitația va avea loc pe data de 12 septembrie, ora 13.00, în municipiul Constanța, bd. Tomis nr. 312 A.
 
Participanții la licitație vor putea cumpăra o macara ATLS Terex, nefuncțională, la prețul de 29.842 lei, un cilindu Compactor Caterpillar, stare tehnică bună, la prețul de 49.737 lei, un autogrdeder Caterpillar, stare tehnică bună, la prețul de 54.711 lei, dar și un laptop Lenovo Ideacentre Sistem All In ON, stare foare bună, la prețul de 3.478 lei. Valoarea însumată a bunurilor scoase la licitație este de 137.768 lei.
 
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
 

Despre PSE Comprest House SRL

Înființată în anul 2020, firma are sediul pe strada Razboieni, Nr. 84A, Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Tăranu Elisaveta este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Tăranu Elisaveta mai este asociat   în      Euroest Operation Betoane și Prefabricate SRL,
Anmihra Development SRL, Premium Shopping SRL,
Fermierul Dorobanțu SRL, Mașini-Hibrid Construct SRL,       General Eximtour SRL.
 
În anul 2022, firma cu 110 salariați a declarat o cifră de afaceri de 12.024.426 lei și o pierdere de 3.691.858 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de participare la licitație.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
 
Citește și:
 
Un atelier de sculptură, terenul și aleea de acces, din patrimoniul Prod Plast SRL, situate în Năvodari, scoase la mezat de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii