Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un atelier de sculptură, terenul și aleea de acces, din patrimoniul Prod Plast SRL, situate în Năvodari, scoase la mezat de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

ro

18 Aug, 2024 17:00 279 Marime text
Licitatie pentru un atelier de sculptura in Navodari
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor deținute de societatea DC Prod Plast SRL.
  • Este vorba despre un atelier de sculptură, terenul de sub imobil și aleea de acces. 
 
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea a trei bunuri deținute de societatea DC Prod Plast SRL, în valoare totală de 842.624 lei, exclusiv TVA.
 
Licitația va avea loc pe data de 22 august, ora 13.30, la sediul din municipiul Constanțăa, bd. Tomis nr. 312 A.  

Participanții la această procedură publică vor putea cumpăra un atelier sculptură, în suprafață de 185 mp, construit în anul 2016. Imobilul este situat în orașul Năvodari, strada Taberei nr. 1, lot 17/1. Bunul a fost evaluat la prețul de 701.978 lei, exclusiv TVA.
 
De asemenea, la licitație va fi scos și terenul aferent clădirii, lot 17/1, în suprafață de 865 lei, număr cadastral 110298, situat în Năvodari. Terenul a fost evaluat la preșul de 121.171 lei, exclusiv TVA.
 
La licitație este scoasă și aleea de acces, aferentă lotului 17/1, în suprafață indiviză de 45,15% de 139,02 mp din lot 29, Carte Funciară 105608. Bunul este evaluat la prețul de 19.475 lei, exclusiv TVA. 
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
 
Despre Prod Plast SRL
 
 
Înființată în anul 2007, firma are sediul pe strada Liliacului, Nr. 9 din Năvodari, Județul Constanța și se ocupă de lucrări de tâmplarie și dulgherie. 
 
Drăgoi Cristian este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Drăgoi Cristian mai este asociat și administrator în Terra Granit SRL,  Terra Mamaia SRL și Terra Marmură SRL.
 
Prod Plast SRL a câștigat, prin negociere directă, 12 contracte de la autorități publice locale, printre care Orașul Năvodari și Ministerul Apararii UM 02003.
 
În anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 333.003 lei, 6 salariați și o pierdere de 336.509 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de participare la licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii