Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Midia Green Energy SA a semnat cu Electro-Alfa International SRL un contract de peste 9 milioane lei! Iată de ce (DOCUMENT)

ro

27 Oct, 2024 17:00 368 Marime text
  • Centrala electrică fotovoltaică va avea o putere instalată de 3 MWp  c.c., și va fi montată pe un sistem cu o tehnologie fixa la sol.
 
 
 
Midia Green Energy SA a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru realizarea unei centrale fotoelectrice de 3 MWp in locația Comuna Dumbrăveni, județul Vrancea (Furnizare de echipamente de producere energie electrică fotovoltaică, inclusiv proiectare, montaj mecanic și punerea în funcțiune).
 
Realizarea Centralei Fotoelectrice de 3 MWp  în locația Comuna Dumbrăveni, județul Vrancea consta în furnizare de echipamente de producere energie electrică fotovoltaică, inclusiv proiectarea, montaj mecanic și PIF.
 
Centrala electrică fotovoltaică va avea o putere instalată de 3 MWp  c.c., și va fi montată pe un sistem cu o tehnologie fixa la sol.
 
Centrala fotovoltaică va avea următoarele caracteristici: putere instalată invertoare 3 MWp, putere instalată panouri 3.424,08 kWp, iar terenul alocat este de 33.708 mp.
 
Realizarea instalației prin utilizarea panourilor fotovoltaice monocristaline, montate pe structură fixă, fixate pe sol prin batere.Soluția propusa prin Studiu de fezabilitate de realizarea a investiției consta în următoarele:
- se vor furniza și monta 7782 buc panouri fotovoltaice de 440 W/panou. Puterea totală a panourilor fotovoltaice noi montate va însuma minim 3.424,08 kWp.
- se vor furniza și instala 30 invertoare de 100 kW/invertor - pentru transformarea energiei electrice de curent continu în energie de curent alterativ;
- furnizarea și instalarea a unui post de transformare (PT) 0,4/20 kV,  prefabricat de 3150 kVA;
- se vor monta panouri fixe, pe structură metalică;
- instalații de legare la pământ și paratrăsnet;
 
La instalația de legare la pământ se vor racorda toate părțile metalice ale echipamentelor, inclusiv a construcțiilor. Priza de pământ va fi comună cu instalația de paratrăsnet;
- se va asigura iluminatul în interiorul parcului fotovoltaic, cu corpuri de iluminat cu LED 30W;
- se vor amenaja drumuri tehnologice balastate pe perimetrul terenului (mai puțin latura din vest) în lungime de 800 m, cu o lățime de aproximativ 3 m.
 
Lucrările și serviciile precum îngrădirea perimetrului, montarea sistemului de supraveghere video și efectuarea lucrările prevăzute în ATR vor fi efectuate de achizitor.
 
Valoarea totală a achiziției este de 9.177.858 lei, conform platformei SEAP. Atribuirea s-a realizat pe 22 octombrie 2024, publicarea în SEAP fiind la dată recentă. Ofertantul câștigător a fost declarat Electro-Alfa Int ernational SRL.
 
Despre Electro-Alfa International SRL
 
Firma este înființată în anul 1995, conform termene.ro, iar pe anul 2023 a declarat 232 salariați, o cifră de afaceri de peste 432 milioane lei și un profit de 36 milioane lei.
 
Sediul social este în Botoșani, pe calea Națională nr. 15, județul Botoșani. Asociați în companie sunt Gheorghe Ciubotaru – 80% și Electro Alfa Management SRL – 20%. Administratori sunt George Ciubotaru, Gheorghe Ciubotaru, Constantinescu Simona, Florea Adrian-Răzvan. Gosav Emanuel, Persinaru Marius.
 
Gheorghe Ciubotaru apare și în Electro Alfa CM SRL, Alpha Power Fotoenergy SRL, Regenerabil Energy Prod SRL, Product & Distribution Energy SRL, Alfa Land Rezidential Park SRL, Electro Alfa Management SRL, Electro Alfa Servicii Inginerie SRL, Electro Alfa Servicii Mentenanta SRL, Alfa Tech Med Care SRL, Servicii Inginerie Alfa Proiect SRL, Servicii Administrare Rezidentiala SRL. Florea Adrian Răzvan apare în AV Easy Fly SRL. Marius Perswinaru apare în Mar de Bran SRL, Channel Advisors SRL, Crickle Investors SA; Service Exellence Solutions SRL, Concept MCM Consult SRL, Globaldb Crowd Investors SRL.
 
Despre Midia Green Energy SA


Potrivit termene.ro, firma Midia Green Energy SA a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este la Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „producția de energie electrică“.
 
Pachetul de acțiuni al Midia Green Energy SA este deținut de Statul Român, prin Ministerul Energiei (cu 56,57503%) și de KMG International NV (cu 43,42497%).

Calitatea de administratori o dețin Paul Galea, Sinan Mustafa, Sorin Neculae, Sabigat Rakhmetov, Constantin Saragea și Manuela Petronela Stan Olteanu.

Pentru 2023, Midia Green Energy SA a raportat o cifră de afaceri de 4.413.786 lei (în creștere cu 16% față de 2022), un profit de 871.438 lei (creștere cu 3%), iar numărul mediu de angajați a fost 13.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Omniasig va încasa aproape 50.000 de euro de la ISU „Dobrogea“! Ce prevede contractul (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii