Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi contracte atribuite în cadrul proiectului de reamenajare a parcului din zona Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 Sep, 2024 10:44 446 Marime text



 
  • Este vorba despre contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții care a revenit companiei GECOS CONSULT SRL în valoare de 99.000 lei și serviciul de „asistență tehnică din partea proiectantului pentru urmărirea execuției lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții atribuit firmei HOLIDAY D`SIGN SRL în valoare de 80.000 lei fără TVA
  • Ambele contracte au valabilitate 12 luni și au fost atribuite pe 16 septembrie a.c.
  • Reamintim, Primăria municipiului Constanța a atribuit recent și contractul de execuție lucrări pentru „Reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski”
  • Câștigător este compania argeșeană OPTICA SOFIA SRL alături de Fraicom SRL din București
  • Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 7.006.354.9 lei, aproximativ 1.4 milioane euro fără TVA



Primăria Constanța a atribuit alte două contracte care vizează „Reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski”.

Este vorba despre contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții care a revenit companiei GECOS CONSULT SRL în valoare de 99.000 lei și serviciul de „asistență tehnică din partea proiectantului pentru urmărirea execuției lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții atribuit firmei HOLIDAY D`SIGN SRL în valoare de 80.000 lei fără TVA.

Ambele contracte au valabilitate 12 luni și au fost atribuite pe 16 septembrie a.c.

GECOS CONSULT SRL

Firma a fost înființată în septembrie 2023, are sediul social în Constanța, pe strada Înfrățirii, nr. 12 și defășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

George Costea este unic asociat și administrator al companiei neplătitoare de TVA.

Firma nu mai figurează cu alte contracte și nici nu are declarat bilanț pentru primul an de activitate.

HOLIDAY D`SIGN SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul în Ploiești, județul Prahova.

Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 2.417.150 lei, profit de 1.111.282 lei și 2 angajați.

Societatea se ocupă cu servicii de arhitectură. Unic asociat și administrator este Adrian Dinu.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 2.64%, potrivit www.termene.ro.

Holiday D'Sign Consult SRL figurează cu peste 30 de contracte din achiziții publice în valoare totală de 2.5 milioane lei.
 
Alte contracte cu primăriile Constanța și Medgidia Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“.

Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.

Reamintim, Primăria municipiului Constanța a atribuit recent și contractul de execuție lucrări pentru „Reamenajarea spațiului public din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski”.

Valoarea totală a achiziției fără TVA este de 7.006.354.9 lei, aproximativ 1.4 milioane euro fără TVA.

Câștigător este compania argeșeană OPTICA SOFIA SRL alături de Fraicom SRL din București, care a fost subcontractor pentru Meva Concept SRL în proiectul de mobilitate din zonei centrală a municipiului Constanța alături de Hiwaters Solutions SRL și Mooz Services SRL.

Contractele pot fi consultate în secțiunea „documente” a materialului.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit și informații de pe Termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Reamenajarea parcului din zona Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski atribuită pentru 1.4 milioane de euro fără TVA. Cine sunt câștigătorii? (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii