Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica Cernavodă oferă peste 200.000 de lei pentru achiziția morfolinei

ro

15 Aug, 2024 17:00 162 Marime text


Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. - Sucursala CNE Cernavodă, organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția substanțelor chimice de bază, mai exact morfolină.
 
Licitația va avea loc pe data de 16 august 2024, ora 12:00, iar valoarea estimată a contractului este de 237.006 lei.
 
Potrivit informațiilor furnizate de licitatiapublica.ro, este vorba despre un contract de furnizare a morfolinei 99%, în condițiile specificate în caietul de sarcini.
 
Conform documentelor, „morfolina este o substanță chimică ce are rolul de a inhiba coroziunea, prin asigurarea unui pH alcalin, asigurând protecție componentelor din sistemele cu apă demineralizată din circuitul secundar al generatoarelor de abur și, respectiv, în circuitele închise de răcire ale sistemului de apă răcită, sistemului apă de răcire circulată, sistemului de apă caldă, centralei termice de pornire, aferente U1 și U2”.
 
Totodată, termenul de livrare este de trei săptămâni de la semnarea comenzii, iar termenul de garanție este de 24 de luni, începând de la data livrării.
 
La livrare, produsele vor fi însoțite de documentele care atestă respectarea specificațiilor tehnice solicitate, precum buletin de analiză, certificat de conformitate și garanție, dar și fișă cu date de securitate în limba română.
 
De asemenea, aceste vor fi ambalate în containere autorizate pentru produse chimice periculoase, mai exact butoaie cu o capacitate de 210 kg, asigurate de paleți.

În secțiunea Documente poate fi parcurs integral anunțul de participare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Unitatea 1 CNE Cernavodă va fi retehnologizată. Nuclearelectrica SA va achita jumătate de milion de euro (DOCUMENT)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii