Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București, cu lipici la banii publici, va furniza mobilier, materiale didactice și echipamente digitale Școlii din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2024 12:32 189 Marime text
Mobilier scolar. Sursa foto - freepik.com
  • Contractul Furnizare „Echipamente digitale și software pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii gimnaziale din comuna Mihai Bravu» din județul Tulcea“ a fost atribuit, pe data de 28 august, de Primăria Mihai Bravu firmei Edu Apps SRL.
  • Valoarea contractului atribuit este de 384.631 lei.
  • Ștefan Adrian Apăteanu este asociat unic al Edu Apps SRL.
  • Administratorii  firmei sunt: Apăteanu Ștefan Adrian și Izabel-Rebecca-Sidonia.
 
Școlile din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea vor fi dotate cu cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Potrivit SEAP, contractul Furnizare „Echipamente digitale și software pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii gimnaziale din comuna Mihai Bravu» din județul Tulcea“ a fost atribuit, pe data de 28 august, de Primăria Mihai Bravu firmei Edu Apps SRL. Valoarea contractului atribuit este de 384.631 lei.
 
Societatea va furniza echipamente digitale laborator, echipamente digitale li software pentru 12 săli de clasă,  echipamente digitale laborator multidisciplinar, echipamente digitale cabinet psiho-pedagogic.

 
Despre Edu Apps SRL
 
 
Înființată în anul 2011, firma care se ocupă de prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe are sediul social pe strada Justitiei, Nr. 47-49 din București, Sector 4. Ștefan Adrian Apăteanu este asociat unic. Administatorii firmei sunt: Apăteanu Ștefan Adrian și Izabel-Rebecca-Sidonia.
 
Potrivit termene.ro, Apăteanu Ștefan Adrian mai este asociat unic și administrator în Atlas Networking SRL Bucureşti, Atlas Data SRL Bucureşti Bucureşti, Edu Apps Training SRL  Bucuresti, Edu Apps Services SRL  București.
 
Numele lui  Musat Izabel-Rebecca-Sidonia apare în  Edu Apps Training SRL Bucuresti și EDU Apps Services SRL București.
Edu Apps SRL a obținut, prin negociere directă, 2278 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Colegiul Economic al Banatului Montan, Liceul Teoretic Bathory Istvan, Liceul Tehnologic Gabor Aron Vlahiță, Liceul "Matei Basarab" Craiova, Liceul Tehnologic Vernești, Școala Gimnazială Dumitru Popovici și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat 25 de licitații orgainizate de autorități publice locale, printre care: Liceul de Arte Ionel Perlea, Comuna Mihai Bravu, Comuna Beresti Tazlau, Comuna Chiajna, Colegiul Național Petru Rares Suceava,  Universitatea din Bucuresti, Comuna Valea Mare, Comuna Vulcan,  Palatul Copiilor Cluj,  Municipiul Sfântu Gheorghe.
 
În anul 2023, Edu Apps SRL  a declarat o cifră de afaceri de 23.579.797 lei, 21 de salariați și un profit de 1.215.254 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Cumpărări directe: Energy Med Construct SRL, executată de AJFP Constanța, va monta stațiile inteligente de transport public din Medgidia (DOCUMENT)


Primăria Năvodari deleagă, pentru 8 ani, serviciul public de transport a persoanelor cu autobuze. Contractul de peste 215 milioane lei, scos la licitație (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii