Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă executată de ANAF pentru datorii a bătut palma cu Primăria Constanța. Va livra și monta copertine pentru băncile din oraș (DOCUMENT)

ro

11 Oct, 2024 17:00 199 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit pe 9 octombrie un contract de furnizare privind achiziție și montare copertine parasolar pentru băncile de odihnă din municipiu
  • Contractul pe un an de zile, în valoare de 268.800 lei fără TVA a revenit companiei Branic SRL
  • Firma cu sediul în Constanța va livra și monta 400 de copertine tip parasolar, în baza ordinelor emise de beneficiar
  • Nicolae Stere este asociat unic și administrator al companiei care a obținut, prin negociere directă, 69 de contracte de la autorități publice locale
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunța recent organizarea unei licitații pentru valorificarea bunurilor din patrimoniul firmei Branic SRL, evaluate la 1.811.483 lei, exclusiv TVA
 
 
Primăria Constanța a atribuit pe 9 octombrie un contract de furnizare privind achiziție și montare copertine parasolar pentru băncile de odihnă din municipiu.

Contractul pe un an de zile, în valoare de 268.800 lei fără TVA a revenit companiei Branic SRL.

Firma cu sediul în Constanța va livra și monta 400 de copertine tip parasolar, în baza ordinelor emise de beneficiar, vezi secțiunea „documente”.
Produsele achiziționate au o garanție de 24 de luni.
 
Despre Branic SRL

Înființată în anul 1994, firma desfășoară activități și servicii de decontaminare are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 95 din Constanța.

Nicolae Stere este asociat unic și administrator.

Din 2007 până în prezent firma a obținut, prin negociere directă, 69 de contracte de la autorități publice locale.

Printre acestea se numără: Compania Municipală Termoenergetica SA, Municipiul Constanța, Orașul Murfatlar, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Orașul Murfatlar,  Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat și 69 de licitații organizate de autorități publice locale, printre care Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 și Administrația Domeniului Sector Public 2.
 
În anul 2023, Branic SRL a declarat o cifră de afaceri de 1.766.029 lei, 17 salariați, un profit de 13.996 lei și datorii de 2.550.955 lei.

ANAF i-a scos la licitație mai multe imobile în contul datoriilor!

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunța recent organizarea unei licitații pentru valorificarea bunurilor din patrimoniul firmei Branic SRL.

Este vorba despre un teren și trei construcții situate în comuna Valu lui Traian (n.r. teren  intravilan de 23.344 mp, situat în comuna Valu lui Traian, având număr cadastral 106182, o clădire C1 - hală atelier în suprafață construită la sol de 664 mp și număr cadastral 106182-C1, clădire C2 - birouri, în suprafață construită la sol de 202 mp, având număr cadastral 106182-C2 și clădire C3- depozit carburanți în suparafață construită la sol de 540 mp, având număr cadastral 106182-C3).

Bunurile scoase la licitație au fost evaluate la prețul de 1.811.483 lei, exclusiv TVA.

Pe data de 3 octombrie, ora 13.00, a avut loc prima licitație pentru valorificarea imobile deținute de firma Branic SRL, potrivit anunțului Fiscului.
 

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:

Firma care a montat copertine parasolare pentru băncile de odihnă din Constanța, executată de fisc. Mai multe bunuri imobile evaluate la peste 1,8 milioane lei, scoase la mezat (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii