Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a montat copertine parasolare pentru băncile de odihnă din Constanța, executată de fisc. Mai multe bunuri imobile evaluate la peste 1,8 milioane lei, scoase la mezat (DOCUMENT)

ro

19 Sep, 2024 17:00 603 Marime text
Teren Valu lui Traian
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei licitații pentru valorificarea bunurilor din patrimoniul firmei Branbic SRL.
  • Participanții la licitație vor putea cumpăra un teren și trei construcții situate în comuna Valu lui Traian.
  • Bunurile scoase la mezar sunt evaluate la prețul de 1.811.483 lei, exclusivt TVA.

Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unor licitații pentru valorificarea unor bunuri imobile din patrimoniul firmei Branbic SRL.

Pe data de 3 octombrie,  ora 13.00, va avea loc prima licitație pentru valorificarea a patru imobile deținute de firma Branic SRL. Licitația se va ține în municipiul Constanța,  bd Tomis nr. 312 A, et.4, camera 407.  

Participanții la licitație vor putea cumpăra un teren  intravilan de 23.344 mp, situat în comuna Valu lui Traian, având număr cadastral 106182, o clădire C1 - hală atelier în suprafață construită la sol de 664 mp și număr cadastral 106182-C1, clădire C2 - birouri, în suprafață construită la sol de 202 mp, având număr cadastral 106182-C2 și clădire C3- depozit carburanți în suparafață construită la sol de 540 mp, având număr cadastral 106182-C3. Bunurile imobile sunt situate în comuna Valu lui Traian, în incinta Școala de Șofer și au fost evaluate la prețul de 1.811.483 lei, exclusiv TVA.

Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.

Cei interesați în cumpărarea bunurilor respective sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.


Despre Branbic SRL


Înființată în anul 1994, firma desfășoară activități și servicii de decontaminare are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 95 din Constanța. Nicolae Stere este asociat unic și administrator.

Din 2007 până în prezent firma a obținut, prin negociere directă, 69 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Compania Municipală Termoenergetica SA, Municipiul Constanța, Orașul Murfatlar, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Orașul Murfatlar,  Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța și altele.
 
De asemenea, firma a câștigat și 69 de licitații organizate de autorități publice locale, printre care Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 și Administrația Domeniului Sector Public 2.

Anul acesta, Primăria Constanța a atribuit firmei un contract care viza achiziția și montarea de copertine parasolar pentru băncile de odihnă din municipiu. Valoarea contractului este de 260.000 lei fără TVA.
 
În anul 2023, Branbic SRL a declarat o cifră de afaceri de 1.766.029 lei, 17 salariați, un profit de 13.996 lei și datorii de 2.550.955 lei.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de vânzare a bunurilor deținute de Branbic SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:


Cumpărări directe: Branic SRL livrează și montează copertine pentru mobilierul urban din Constanța (DOCUMENTE)

A treia licitație la fiscul din Constanța pentru vânzarea mașinilor Atelier Media SRL. Un alt automobil deținut de Dobrogea Media SRL, scos la mezat. Legături cu Gabriel Comănescu (DOCUMENTE)

Teren, deținut de Gut Enise SRL la câteva sute de metri de Promenada Năvodari, scos la mezat de AJFP Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii