Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PAG Building Expert SRL, cu doi salariați în 2023, va recompartimenta laboratorul ABADL. Contract de peste 2 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

08 Oct, 2024 17:00 178 Marime text
ABADL sediu. Sursa foto - google.maps
  • Contractul „Lucrări de recompartimentare imobil existent - laborator pentru calitatea apei și amplasare lift exterior” a fost atribuit de ABADL firmei PAG Building Expert SRL.
  • Valoarea achiziției este de 2.347.947,92 RON.
  • Amenajarea imobilul existent, situat în Lazu, presupune executarea lucrărilor de recompartimentare ale spațiilor, dar și de refacere a instalațiilor prin asigurarea necesarului de accesorii specifice.
  •  Asociați în firmă sunt Peter Gherghina și Alexandru Gherghina.
  
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral
reabilitează laboratorul pentru calitatea apei. Contractul „Lucrări de recompartimentare imobil existent pentru laborator calitatea apei și amplasare lift exterior” a fost atribuit, pe data de 4 octombrie 2024 firmei PAG Building Expert SRL. Valoarea achiziției este de  2.347.947,92 RON.
 
Amenajarea imobilul existent, situat în Lazu, presupune executarea lucrărilor de recompartimentare ale spațiilor, dar și de refacere a instalațiilor prin asigurarea necesarului de accesorii specifice (traseu gaze speciale, sisteme evacuare aer viciat, eliminare deșeuri etc), astfel încât spațiile rezultate să asigure desfășurarea activității specifice în condiții optime, conform cerintelor din caietul de sarcini.  
 
 
Despre PAG Building Expert SRL
 
 
Firma este fondată în anul 2011, iar pe anul fiscal 2022 societatea a declarat 15 salariați, o cifră de afaceri de 2,77 milioane lei și un profit de 138.869 lei. Sediul social este pe strada Cocorului nr. 13, Techirghiol, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Peter Gherghina, cu 99,98% din capitalul social și Alexandru Gherghina, cu 0,02% % din capitalul social. Peter Gherghina deține și calitatea de administrator al firmei.
 
Firma a obținut, prin negociere directă, 49 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei, Orașul Techirghiol și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța.
 
În anul 2023, PAG Building Expert SRL a declarat o cifră de afaceri de 6.461.268 lei, 2 salariați, un profit de 834.096 lei și datorii de 3.654.863 lei.
 
Potrivit termene.ro, Peter Gherghina mai este asociat unic în PAG Metal Structures, PAG Construcții Montaj SRL, PAG Construcții Civile Industriale și Agricole SRL și Cinemax SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și:
 
S-a renunțat la contestația depusă la CNSC: Licitația de punere în funcțiune și întreținere a fântânilor arteziene și bazinelor ornamentale din municipiul Constanța a fost deblocată (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța: ABADL a bătut palma cu două firme pentru un contract de reabilitare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii