Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru întreținerea drumurilor Termica Distribuție Năvodari a bătut palma pe două contracte cu Serconstruct Roads

ro

15 Aug, 2024 17:00 188 Marime text


Termica Distribuție Năvodari SRL cu sediul în județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat două contracte cu o societate comercială din județul Constanța pentru furnizarea lucrărilor de întreținere a drumurilor, respectiv pentru achiziția mixturii asfaltice.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul unuia dintre contracte constă în achiziția de servicii de frezare și așternere a mixturilor asfaltice.
 
Operațiunile incluse sunt frezarea îmbrăcăminților asfaltice cu grosimea medie de 5 cm, inclusiv evacuarea materialelor, amorsarea suprafețelor cu emulsie cationică. Totodată, cel de-al doilea contract prevede procurarea, transportul și așternerea mecanizată a mixturii asfaltice, cu o grosime de 5 cm.
 
Valoarea totală estimativă a contractului de „lucrări de întreținere a drumurilor”, este de 900.360 lei, iar valoarea contractului ce privește achiziția de „mixtură asfaltica BAD 22.4” este de 269.800 lei.
 
Societatea comercială ce a obținut ambele contracte este Serconstruct Roads SRL.
 
Despre Serconstruct Roads SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, strada Viena, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”.
 
Asociat unic și administrator este Sirghei Talida-Andreea, ce deține o cotă de 100% din companie.
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 28.264.785 lei și profit în valoare de 208.343 lei, la un număr mediu de 56 de salariați.
 
Serconstruct Roads SRL figurează cu 30 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți comerciale contractante precum Termica Distributie Navodari SRL, dar și două contracte câștigate prin licitații publice pentru Regia Autonomă Județeana de Drumuri și Poduri și Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, ca societăți contractante.

În secțiunea Documente pot fi parcurse integral cele două anunțuri.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește
Cumpărări directe Constanța Cristian Avantaj Building SRL livrează nisip concasat pentru Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii