Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru sezonul rece SAJ Constanța cumpără anvelope de iarnă

ro

11 Oct, 2024 17:00 139 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei achiziții directe, pentru achiziția de anvelope de iarnă.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția unui pachet de anvelope de iarnă, conform ADV1446637.
 
Anunțul a fost publicat pe licitatiapublica.ro pe data de 7 octombrie 2024.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 93.996 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este TIRE EXPERT SRL.
 
În secțiunea Documente poate fi consultat în integralitate anunțul de atribuire simplificat.
 
Despre TIRE EXPERT SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2002 și are sediul social în municipiul București, pe Șoseaua Pipera, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „întreținerea și repararea autovehiculelor”.
 
Acționar este ROTIS LUX SRL, cu 100% din capitalul social al companiei și cu sediul amplasat în municipiul București.
 
Administrator este Nica Iulian Eugen. El mai deține funcția de asociat și administrator al ROTIS LUX SRL (36%), asociat al EURO TOP GRAFIX S.R.L. (50%), asociat și administrator al A.G. BUSINESS CONSULTING SRL (36%) și asociat al ECHILIBRUM SERVICE SRL (30%).
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 52.258.607 lei, profit în valoare de 3.234.814 lei și un număr mediu 90 de salariați.
 
TIRE EXPERT SRL figurează cu 565 de contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Societatea Româna De Televiziune și Serviciul de Telecomunicații Speciale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța cumpără cartușe și tonere pentru imprimante și copiatoare. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii