Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Castelu, județul Constanța, contract nou cu firma Cromo Advertising SRL. Ce va furniza?

ro

30 Aug, 2024 10:19 180 Marime text
 Sursa foto: Facebook (Primăria comunei Castelu) Primăria comunei Castelu, județul Constanța, a atribuit un contract, prin cumpărare directă, realizată la 29 august 2024, pentru achiziția de servicii de consultanță.
 
Conform platformei SEAP, serviciile de consultanță sunt pentru gestionarea proiectelor de finanțare a rețelelor de gaze naturale. Valoarea finală a contractului este de 253.000 lei, iar firma câștigătoare este Cromo Advertising SRL. Obiectivul contractului constă în servicii de consultanță în managementul șI implementarea proiectului pentru obiectivul de investiții : „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în comuna Castelu și satele aparținătoare, județul Constanța.”
 
Despre SC Cromo Advertising SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 14 august 2023, firma Cromo Advertising SRL a fost înființată în anul 2005, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
În SC Cromo Advertising SRL asociat unic este Mihaela Bobe, care are și calitatea de administrator.
 
În 2023, SC Cromo Advertising SRL a avut o cifră de afaceri de 2.456.965 lei, un profit de 1.799.213 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 5.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria comunei Castelu)
 
Citește și:

În comuna Castelu și în satele aparținătoare va fi înființată o rețea inteligentă de distribuție gaze naturale (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii