Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Lumina cheltuie aproape 200.000 de euro pentru întreținerea covorului bituminos de pe DC86 (DOCUMENT)

ro

09 Aug, 2024 17:00 128 Marime text


Primăria Comunei Lumina, cu sediul în județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o societate comercială din județul Constanța pentru achiziția lucrărilor de întreținere, pentru un covor bituminos.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl constă în furnizarea serviciilor pentru întreținerea unui covor bituminos, „DC 86 Lumina”.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 833,740.67 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este SERCONSTRUCT ROADS SRL.
 
Despre SERCONSTRUCT ROADS SRL
 
Conform termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2019, are sediul social amplasat în municipiul Constanța, județul Constanța, pe strada Viena, iar ca obiect principal de activitate figurează cu „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”.
 
Asociat unic și administrator al companiei este Sirghei Talida-Andreea, ce deține 100% din capitalul social.
 
Potrivit sursei citate, pentru anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 28.264.785 lei, profit 208.343 lei, cu un număr mediu de 56 de salariați.
 
Totodată, SERCONSTRUCT ROADS SRL figurează cu două contracte câștigate prin achiziții publice, pentru societăți comerciale contractante precum Regia Autonoma Județeană de Drumuri și Poduri și Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și:
Cumpărări directe Housely Building Romania SRL, contract de 32.000 de euro cu Primăria Lumina, pentru servicii de proiectare vizând extinderea Școlii Gimnaziale Nr. 1 din comună (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii