Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Housely Building Romania SRL, contract de 32.000 de euro cu Primăria Lumina, pentru servicii de proiectare vizând extinderea Școlii Gimnaziale Nr. 1 din comună (DOCUMENT)

ro

11 Jul, 2024 17:00 430 Marime text
  • Housely Building Romania SRL este deținută și administrată de Mioara Luminița Dobrin.
Housely Building Romania SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Lumina contractul vizând serviciile de proiectare în faza DALI a lucrărilor de extindere de la Școala Gimnazială Nr. 1 din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 160.000 de lei fără TVA, adică peste 32.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de proiectare faza DALI - Extindere Școala Gimnazială nr. 1 cu săli educativ-recreative“.
 
În descrierea contractului se precizează acesta presupune „servicii de proiectare faza DALI-Extindere școală - Oferta noastră pentru realizarea documentației cuprinde: -Părți scrise: memoriu pe specialități – arhitectură, rezistență și instalații –Părți desenate pe specialități – arhitectură, rezistență și instalații –Documentație economică: deviz general și devizele pe obiect -Studiu geotehnic -Expertiza tehnica -Verificarea proiectului la cerința A1,B,C,D,E,F“.
 
Despre Housely Building Romania SRL
 
În luna aprilie 2024, Housely Building Romania SRL a semnat cu Primăria Lumina și contractele vizând proiectare pentru construirea unei rigole carosabile pe strada Morii din comună, dar și proiectare pentru amenajarea unei parcări în apropierea primăriei.
 
Detalii despre cele două contracte pot fi consultate în articolele
Primăria comunei Lumina, județul Constanța, contract cu o firmă din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
și
Constanța
Ce societate se ocupă de proiectarea parcării din zona Primăriei comunei Lumina (DOCUMENT)

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 11 iulie 20224, Housely Building Romania SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în comuna Amzacea și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează Mioara Luminița Dobrin, care a și înființat firma, în septembrie 2022.
 
În 2023, Housely Building Romania SRL a declarat un angajat, pierderi peste 10.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 250.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Lumina investește în tuns/cosit mecanizat iarba și buruieni (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii