Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria municipiului Constanța, contract cu firma familiei Darlaiane pentru a livra cafea de protocol

ro

16 Oct, 2024 14:57 204 Marime text
Primăria municipiului Constanța a atribuit un contract, conform SEAP, prin care cumpără produse necesare activității de reprezentare și protocol (cafea).
 
Valoarea achiziției este de 50.837,1 lei, iar firma câștigătoare este Zio Cafe & Lounge SRL. Achiziția s-a realizat pe 7 octombrie 2024, modalitatea de desfășurare fiind offline, publicarea în SEAP realizându-se pe 15 octombrie.
 
Zio Cafe & Lounge SRL
 
Pe anul 2023, firma a raportat 1,6 milioane lei cifră de afaceri și un profit de peste 334.000 lei, cu trei salariați declarați. Firma este fondată în 2012, conform termene.ro, sediul social este pe strada Salcamilor nr. 11 din Constanța.
 
Dumitru Darlaiane și Mariana Darlaiane sunt asociați în firmă, primul fiind și administrator. Cei doi mai sunt asociați în Mio Espresso Caffe & Lounge SRL și în Resort Electronics SRL.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 O firmă controlată de arabi, la judecată cu Statul Român pentru exproprierea de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu, Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii