Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Tulcea, achiziție de aproape un milion de lei în sprijinul persoanelor cu dizabilități (DOCUMENT)

ro

12 Aug, 2024 17:00 417 Marime text
  • Primăria Tulcea și Comex Rom au încheiat contractul la data de 28 martie 2024 și data publicării în SEAP a fost 8 august 2024
 
Primăria Tulcea a atribuit contractul „servicii închiriere, amplasare, întreținere, curățenie și reparare toalete automate racordabile pentru persoane cu dizabilități”.
 
Firma contractată este Comex Rom.
 
Autoritatea contractantă a plătit prețul de 920.938,80 de lei.
 
Conform descrierii succinte, serviciull de închiriere, amplasare, întreținere, curățenie și reparare toalete automate racordabile pentru persoane cu dizabilități în municipiul Tulcea va include următoarele activități:
1. transportul, amplasarea și punerea în funcțiune a toaletelor automate. Activitatea va include și acordarea de asistență tehnică pentru operațiunile de racordare la utilități - apă, canalizare, energie electrică;
2. mentenanța toaletelor care presupune: verificarea spațiului tehnic, verificarea stării de funcționare a toaletelor – închidere/deschidere ușă de acces, verificare și realimentare distribuitoare cu săpun lichid, hârtie igienică, verificarea senzorilor și a afișajului electronic, remediere defecțiuni tehnice;
3. înlocuirea pieselor defecte – inclusiv a pieselor care se defectează urmare a vandalismului – și montajul acestora pe toată durata contractului;
4. refacerea inscripțiilor și afișajelor deteriorate urmare a vandalismului;
5. asigurarea consumabilelor pentru funcționarea toaletelor: hârtie igienică, odorizant, lichid spălare mâini.
 
Primăria Tulcea și Comex Rom au încheiat contractul la data de 28 martie 2024 și data publicării în SEAP a fost 8 august 2024.
 
Despre Comex Rom
 
Potrivit termene.ro, Comex Rom SRL are sediul în București, sectorul 1, pe strada Buzești nr. 61. A fost înființată în 1992 și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase.
 
În anul 2023, Comex Rom SRL a realizat o cifră de afaceri de peste 22 de milioane de lei, un profit de peste șase milioane de lei și 34 de salariați.
 
Viorica Popovici figurează atât ca asociat, cât și ca administrator.
 
Conform termene.ro, firma are din 2007 și până în prezent 265 de achiziții directe și 73 de achiziții publice. Redăm câteva nume de autorități contractante: Primăria Cluj-Napoca, Primăria Reșița, Primăria Oradea, Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca etc.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Tulcea Hiperline Utilaj SRL, contract de peste 485.000 de euro cu Primăria Tulcea, pentru reabilitarea energetică a unui bloc încadrat la risc seismic (DOCUMENT) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii