Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol va furniza carburanți auto către IJJ Constanța (DOCUMENT)

ro

19 Oct, 2024 16:15 149 Marime text
  • Unitatea Militara 0406 Constanța – Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei achiziții directe, pentru achiziția de carburanți auto.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului este reprezentat de furnizarea carburanților auto vrac.
 
Anunțul a fost publicat, pe licitatiapublica.ro, pe data de 14 octombrie 2024.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 72.036,97 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este ROMPETROL DOWNSTREAM SRL.
 

Despre ROMPETROL DOWNSTREAM SRL

 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2000 și are sediul social în municipiul București, în Piața Presei Libere, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate”.
 
Acționari sunt Rompetrol Rafinare SA (99,994%), cu sediul în orașul Năvodari, județul Constanța, KMG International N.V. (0,005%), cu sediul social în Olanda, precum și Oilfield Exploration Business Solutions S.A. (0,000001%), cu sediul social amplasat în municipiul București.
 
Administratori sunt Batyrzhan Tergeussizov, Baurzhan Nurgaliyev, Bauyrzhan Nugumanov – cetățeni kazahi și Tohanean Adrian, cetățean român.
 
Rompetrol Rafinare SA mai este acționar în cadrul ROM OIL SA (100%), Rompetrol Logistics S.R.L. (66,19%), Rompetrol Petrochemicals SRL (100%) și Rompetrol Quality Control SRL (70,91%).
 
Batyrzhan Tergeussizov mai ocupă funcția de administrator al societăților comerciale Rompetrol Well Services SA, Rompetrol Rafinare SA, Rominserv SRL și Rompetrol Energy SA.
 
Tohanean Adrian mai este administrator al Rompetrol Rafinare SA, Ominserv SRL, Rompetrol Energy SA și Fondul de Investitii in Energie Kazah-Roman S.A., precum și director al ROM OIL SA, Rompetrol Logistics S.R.L.,  Midia Marine Terminal SRL și Byron Shipping SRL.
 
Rompetrol Downstream SRL mai este acționar în Rompetrol Logistics SRL (0,06%) și în cadrul firmei KMG Rompetrol Development SRL (0,00%).
 
Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 14.431.450.288 lei, profit în valoare de 186.903.865 lei și un număr mediu de 438 de salariați.
 
Rompetrol Downstream SRL figurează cu 21.968 contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Comuna Ciohorani și Comuna Bilteni (Consiliul Local), dar și 1151 de contracte câștigate prin licitații publice, pentru entități contractante precum Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița și Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locat iv R.A. Craiova.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

Citește și:

IJJ Constanța oferă peste 70.000 de lei pentru carburanți auto


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii