Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 15 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala Profesională „Vasile Bacalu” din Mahmudia, județul Tulcea, dotată cu materiale didactice și echipamente IT (DOCUMENT)

ro

15 Oct, 2024 13:32 159 Marime text
 
foto: Pixabay Dac Technology SRL și-a adjudecat de la Primăria Mahmudia, Județul Tulcea, contractul vizând achiziția de mobilier în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a școlii profesionale "Vasile Bacalu" Mahmudia”. 
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 298.580 lei.
 
Obiectivul general al proiectului este asigurarea în bune condiţii a serviciului public de educaţie şi accesul egal la educaţie pentru elevii din cadrul unităţii de învăţământ din comuna Mahmudia prin dotarea cu echipamente IT, mobilier şi materiale didactice. 
 
 

Despre Dac Technology SRL

 
Firma Dac Technology SRL din București, a fost înființată la data de 30.05.2005 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7022 - Activități de consultanță pentru afaceri și management.
  
Cifra de afaceri Dac Technology SRL a fost de 8,001,367.00 lei în anul 2023, cu un profit de 200,427.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 129.95%.

Dac Technology SRL a raportat un număr de 9 angajați în anul 2023.
 
Marian Panait și Nicoleta – Melania Panait sunt asociați cu părți egale. Administratorul este Marian Panait.Acessta este asociat și administrator pentru Quality Medical Consumables SRL.
 
Nicoleta – Melania Panait
este asociat și la Quality Medical Consumables SRL.
 
Privitor la contracte câștigate - achiziții directe, potrivit termene.ro, firma a raportat un număr de 699 și 125 de achiziții publice. 


În Secțiunea Document poate fi consultat anuțul publicat &ic irc;n SEAP.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Licitații TulceaUAT comuna Beidaud face o achiziție de peste 300.000 de lei prin PNRR, pentru unitățile de învățământ preuniversitare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii