Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța face reparații și lucrări de întreținere la laboratorul de gastroenterologie (DOCUMENT)

ro

01 Sep, 2024 12:21 161 Marime text
Foto: Spitalul Militar de Urgență Constanța - Sursa: ZIUA de Constanța

Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02175 Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția lucrărilor de reparații curente și întreținere, în cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția lucrărilor de reparații curente și întreținere, mai exact pentru laboratorul de Gastroenterologie din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 107,481.09 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este FADMIG SRL.
 
Despre FADMIG SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, pe strada Democrației, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
Funcțiile de asociați și administratori ai companiei sunt ocupate de  Georgescu Aurelia și Răileanu Daniela, fiecare având o cotă parte de 50% din capitalul social.

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 1.952.702 lei și profit 8.832 lei. Compania nu a raportat niciun angajat pentru anul menționat. 

MAXIM SISTEM SRL figurează cu 332 contracte câștigate prin achiziții directe, pentru societăți contractante precum Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02175 Constanța și Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" Constanța, dar și 6 contracte câștigate prin achiziții publice pentru entități contractante precum Inspectoratul de Poliție al județului Constanța și Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02192.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Spitalul Militare Constanța face lucrări de reparații la hidroizolație, în valoare de 50.000 de lei. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii