Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Orășenesc Hârșova va fi dotat cu un RMN de circa 8 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

28 Aug, 2024 17:00 156 Marime text
Spitalul Orasenesc Harsova. Sursa foto - google.maps
  • UAT Hârșova va organiza o procedură publică pentru atribuirea contractului care vizează achiziția unui echipament de imagistică medicală prin rezonanță magnetică nucleară.
  • Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 15.10.2024, ora 15:00.
Primăria Hârșova cumpără echipamente medicale pentru ambulatoriul din cadrul Spitalului Orășenesc, în valoare estimată de  8.605.185 lei.
 
Mai exact, UAT Hârșova va organiza și desfășura o procedură publică pentru atribuirea contractului care vizează achiziția unui echipament de imagistică medicală prin rezonanță magnetică nucleară cu intensitatea câmpului magnetic de minim 1.5 T.
 
Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 15.10.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Oferta trebuie sa fie valabilă până la 15.04.2025.
 
Investițiile privind dotarea cu echipamente medicale, în infrastructura publică a Ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Hârșova ce urmează a fi realizată prin depunerea proiectului în cadrul apelului de proiecte PS/451/PS_P1/OP4/RSO4.5/ PS_P1_RSO4.5_A2 - Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor unităților sanitare/structurilor sanitare publice – dotare au generat necesitatea achiziționării/furnizării de echipamente medicale necesare bunei desfășurări a activității medicale la nivelul Ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Hârșova.
 
Achiziționarea de dispozitive și tehnologii medicale sigure, eficiente și inovatoare de către unitățile sanitare prezintă o importanță deosebită pentru sănătatea publică, dispozitivele medicale sigure, eficiente și inovatoare având potențialul:
 
- de a menține oamenii sănătoși și activi mai mult timp, de exemplu prin oferirea de soluții pentru prevenirea bolilor sau diagnosticarea timpurie; acest lucru are un impact pozitiv asupra productivității și competitivității locale;
 
- de reducere a spitalizării, a complicațiilor, recuperare mai rapidă, economisind astfel timpul și resursele financiare ale pacienților, ale furnizorilor de servicii de asistență medicală și ale sistemului de asigurări sociale de sănătate;
 
- de a face sistemele de asistență medicală mai eficiente, oferind astfel un acces echitabil la asistență medicală pentru un număr cât mai mare de pacienți.
 
- Creșterea calității serviciilor de asistență medicală primară, comunitară, a serviciilor oferite în regim ambulatoriu și îmbunătățirea și consolidarea serviciilor preventive a Programului Sănătate achiziția produselor din cadrul viitorului contract de furnizare reprezintă un element vital pentru realizarea serviciilor de sănătate în condiții de adecvate și pentru accesul egal la asistență medicală.
 
 
Responsabili de atribuirea contractului
 
 
Persoanele cu funcții de decizie cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire din cadrul autorității contractante sunt: Viorel Ionescu - primar, Dumitra Stan – viceprimar, Doinița Cristian - secretar general. Din Comisia de evaluare fac parte: președinte cu drept de vot - Mihaela Dominte, membri - Adrian Constantin, Ioana Rodica Claudia, Carmen-Mihaela Cheran, Marinela Comescu, membri supleanți - Liliana Leciu, Teodora Cristina Nicolescu, Violeta Herda, Camelia Macri.
 
Condiții pentru ofertanți
 
 
Operatorii economici care depun ofertă trebuie să prezinte lista principalelor livrări de produse efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi.

Ofertantul trebuie să facă dovada că a furnizat produse similare contractului ce urmează a fi atribuit, în valoare cumulată de minim 8.000.000,00 lei din maxim 5 contracte. Perioada de 3 ani se calculează prin raportare la data limită de depunere a ofertelor.
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
Citește și:
 
Primăria Hârșova, județul Constanța, vrea să cumpere echipament informatic și accesorii de birou pentru patru unități de învățământ din oraș (DOCUMENT)


Licitații Constanța. Primăria Hâșova construiește locuințe sociale cu 4,17 milioane de euro! Trei firme și-au adjudecat contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii