Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02052 din Constanța caută echipament de înregistrare video! (DOCUMENT)

ro

19 Oct, 2024 16:11 134 Marime text
  • Unitatea Militară 02052 Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea contractului ce constă în achiziția unui network video recorder.
 
Licitația va avea loc pe data de 25 octombrie 2024, ora 10:00, iar anunțul a apărut, pe licitatiapublica.ro, pe data de 17 octombrie 2024.
 
Valoarea estimativă a contractului este de 72.626,60 lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziţia unui network video recorder, de 128 canale.
 
Autoritatea contractantă are obligația de a plăti sumele de bani prin virament, din fonduri bugetare, prin intermediul unui ordin de plată, cel târziu la 45 de zile calendaristice de la data primirii facturii fiscal şi a recepţiei cantitative şi calitative.
 
Ofertantul va completa oferta în conformitate cu cerințele autorității contractante, prevăzute în documentaţia de atribuire. Se vor completa şi se vor transmite toate documentele solicitate de către autoritatea contractantă.
 
De asemenea, operatorul economic trebuie să fie înregistrat în SICAP.
 
Valabilitatea ofertelor trebuie să fie de minim 60 zile de la termenul limită de primire. Totodată, la solicitarea ofertanților, autoritatea contractantă va pune la dispoziție Formularele în format editabil.
 
Ofertele se pot transmite, prin e-mail sau fax, la adresele specificate mai jos. Oferta stabilita câștigătoare, pe perioada de valabilitate a acesteia, împreuna cu comunicarea transmisă către ofertantul câștigător, vor constitui un contract angajant între părți.
 
Clarificări se pot obține de la Biroul Achiziții al instituției, în baza unei solicitări scrise transmise prin fax la nr. +40 241831112 sau pe e-mail la adresa: achizitii.um02052@navy.ro
 
 
Conform documentelor, ofertantul a cărui ofertă va fi acceptată va depune informațiile necesare în catalogul electronic din SICAP în termen de maxim 2 zile de la primirea unei comunicări în acest sens.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și pr otecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Licitații Constanța Unitatea Militară 02052 a atribuit un contract de peste 60.000 de lei pentru servicii de defrișare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii