Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Alegeri electorale 2024 Care sunt cele mai recente documente emise de Biroul Electoral Județean pentru alegerea primarului comunei Costinești din data de 7 iulie (DOCUMENTE)

ro

03 Jul, 2024 17:00 222 Marime text
  • Locuitorii din Costinești vor fi chemați din nou la urne, decizia BEC fiind să se repete alegerile pentru primar în data de 7 iulie 2024
  • 2864 de locuitori din Costinești înscriși pe listele permanente sunt așteptați din nou la urne
  • Pot vota în acest scrutin cetățenii cu drept de vot care la data scrutinului au împlinit 18 ani și au domiciliu în localitatea Costinești
  • Biroul Electoral Județean Constanța a validat, în ședința din această săptămână, macheta buletinului de vot pentru scrutinul de duminică, de la Costinești
  • Pe prima poziție pe buletinul de vot se află candidatul AUR, Călin Mugurel Radu, urmat de liberalul Gheorghe Mechenici și social democratul Dumitru Jeanu
  • Componența Biroului Electoral de Circumscripție Costinești este în marea ei majoritate aceeași ca la alegerile din 9 iunie.
  • La solicitarea PNL, respectiv UDTTMR au fost înlocuiți reprezentanții din Biroul Electoral de Circumscripție Comună nr.29 Costinești
  • Astfel, noul reprezentant al PNL este Alexandru Marius Timofte iar reprezentantul UDTTMR pentru scrutinul din 7 iulie este Emanuela Gravilă, potrivit unor hotărâri ale Biroului Județean Constanța pe care le puteți studia în secțiunea „documente”
 
 

 
Biroul Electoral Central a decis astăzi, 25 iunie 2024, să anuleze alegerile electorale de la Costinești, în urma condițiilor îndeplinite privind fraudarea alegerilor și influențarea rezultatului final, existând un singur vot diferență între candidații Jean Dumitru (PSD) și Gheorghe Mechenici (PNL).

Astfel, locuitorii din Costinești vor fi chemați din nou la urne, decizia BEC fiind să se repete alegerile pe data de 7 iulie 2024.

2864 de locuitori din Costinești înscriși pe listele permanente sunt așteptați din nou la urne, duminică, 7 iulie, pentru a-și alege primarul.

Pot vota în acest scrutin cetățenii cu drept de vot care la data scrutinului au împlinit 18 ani și au domiciliu în localitatea Costinești.

Facem mențiunea că vor fi organizate doar alegerile pentru funcția de primar al localității, restul alegerilor care au avut loc pe 9 iunie rămânând valabile.

În acest context, Biroul Electoral Județean Constanța a validat, în ședința din această săptămână, macheta buletinului de vot pentru scrutinul de duminică, 7 iulie, de la Costinești.

Pe prima poziție pe buletinul de vot se află candidatul AUR, Călin Mugurel Radu, urmat de liberalul Gheorghe Mechenici și social democratul Dumitru Jeanu.

Totodată în data de 5 iulie va avea loc un instructaj al președinților și locțiitorilor secțiilor de votare din Costinești și Schitu.

Componența Biroului Electoral de Circumscripție Costinești este în marea ei majoritate aceeași ca la alegerile din 9 iunie.

La solicitarea PNL, respectiv UDTTMR au fost înlocuiți reprezentanții din Biroul Electoral de Circumscripție Comună nr.29 Costinești.

Astfel, noul reprezentant al PNL este Alexandru Marius Timofte care o înlocuiește pe Dumitra Vizoc iar reprezentantul UDTTMR pentru scrutinul din 7 iulie este Emanuela Gravilă care o înlocuiește pe Steluța Trașcă, potrivit unor hotărâri ale Biroului Județean Constanța pe care le puteți studia în secțiunea „documente”.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Precizări ale Biroului Electoral Central despre alegerile locale de la Costinești, județul Constanța
 
S-au anulat alegerile de la Costinești! Când vor avea loc?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii