Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri electorale 2024 Circulară AEP cu precizări privind activitatea de predare a materialelor rezultate în urma alegerilor din 9 iunie 2024

ro

11 Jun, 2024 20:41 818 Marime text





Președintele Biroului Electoral Central, Vasile Bîcu, și președintele Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă, au transmis marți, 11 iunie 2024, o circulară către Birourile Electorale de Circumscripție Județeană și Biroul Electoral de Circumscripţie Nr. 42 – Municipiul Bucureşti.
 
Luând în considerare unele aspecte supuse atenției Biroului Electoral Central, se precizează că suspendarea activității de predare a materialelor rezultate în urma procesului electoral și a activității de centralizare a rezultatelor constituie o „procedură excepțională, neprevăzută de legislația electorală”.
 
„Astfel, dacă aceste activități au fost deja suspendate la nivelul unor circumscripții în cursul zilei de 10.06.2024, vă rugăm ca, la reluarea operațiunilor, activitatea să o desfășurați neîntrerupt până la încheierea procedurilor de centralizare a rezultatelor.
 
Vă rugăm să procedați la comunicarea prezentei circulare către birourile electorale de circumscripție din aria dumneavoastră de competență teritorială”, le-au transmis președintele Biroului Electoral Central, Vasile Bîcu, și președintele Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă, președinților Birourilor Electorale de Circumscripție Județeană și Biroului Electoral de Circumscripţie Nr. 42 – Municipiul Bucureşti.
 
 
Citește și
 
 UPDATE Alegeri electorale 2024Situație incredibilă la Costinești. Doi cetățeni ucraineni ar fi votat fără să aibă dreptul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii