Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri electorale 2024 Mihaela Andrei, candidatul PNL pentru consiliul local municipal Constanța, despre proiectele pe care vrea să le implementeze într-un nou mandat

ro

27 May, 2024 11:10 825 Marime text
Cu o experiență vastă în administrația locală, Mihaela Andrei candidează pentru un nou mandate de consilier local municipal din partea Partidului Național Liberal Constanța.
 
Din iulie 2016 este consilier local municipal și a pus umărul la elaborarea multor proiecte importante ce au avut un impact pozitiv în orașul Constanța.
 
Nu este doar un politician, ci și o femeie fermă, care și-a realizat o carieră frumoasă și dorește un nou mandate pentru că mai are multe de demonstrate pentru municipiul Constanța.
 
Despre realizările din ultimul mandat de consilier local, dar și despre ce proiecte dorește să realizeze într-un nou mandate, vom discuta cu Mihaela Andrei, candidatul PNL pentru funcția de consilier local municipal la Constanța, în cadrul unui interviu ZIUA ELECTORALĂ. Interviul va avea loc pe 28 mai 2024, de la ora 11.00.

ZIUA ELECTORALĂ poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Comandat de Partidul Național Liberal Filiala Constanța,
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240015




Citește și:

Luminița Șandru, candidata PNL pentru funcția de primar al comunei Dumbrăveni, este convinsă că un management riguros al bugetului local poate da rezultate imediate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii