Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Averea și interesele candidaților pentru funcția de primar al comunei Saraiu, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

18 Jun, 2024 15:36 506 Marime text
La alegerile locale din 9 iunie 2024, am votat primarii din fiecare comună, oraș sau municipiu, consilierii locali și județeni, dar și președintele Consiliului Județean Constanța. În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale candidaților la primăria Saraiu, județul Constanța, pentru alegerile din 09 iunie 2024, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale de Intregritate.

La Primăria Saraiu s-au înscris în cursa pentru funcția de primar 4 candidați:
  • IRIMIA  DORINELA PSD
  • IANCU GHEORGHE AUR
  • BOITAN                RODICA PNL
  • EFTINCĂ EUGEN ADU
Candidatul care a întrunit cele mai multe voturi și a câștigat un mandate de primar este Dorinela IRIMIA.  

Averea și interesele Dorinelei Irimia

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024, Dorinela Irimia un teren forestier, o livadă, o pășune și un teren agricol, toate în comuna Vizantea, localitatea Livezi județul Vrancea precum și un teren în comuna Saraiu.

Aceasta a menționat că deține două apartamente în constanța, o casă de locuit în Cumpăna și o casă de vacanță în  comuna Vizantea, localitatea Livezi județul Vrancea.

La rubrica venituri a menționat venitul obținut ca primar de 67.331 lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de vicepreședinte al BPJ PSD Constanța. 

Averea și interesele lui Iancu Gheorghe

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024, Iancu Gheorghe deține două  terenuri agricole și un teren intravilan, un apartament și o casă de locuit.
Iancu Gheorghe  a menționat că deține un autoturism Ford, un tractor și o remorcă.

Acesta are un cont deschis la Raiffeisen Bank în 2015 în care are 47.784 lei.  

La rubrica venituri a menționat pensia sa de 39.660 de lei, pensia soției de 40.140 de lei, o subvenție de 5700 de lei .

În declarația de interese completată în aprilie 2024 nu a menționat nimic.

Averea și interesele Rodicăi Boitan

Potrivit declarației de avere publicate în aprilie 2024 Rodica Boitan deține un teren intravilan și o casă de locuit la Saraiu.  

De asemenea deține trei autoturisme BMW X1, BMW, VW Golf. .
 
În anul 2024 a contractat un credit de la Raiffeisen Bank scadent în 2028 în valoare de 85.396 lei.

La rubrica Venituri a menționat un venit ca profesor de 93.765 lei și salariul soțului, muncitor necalificat  de 33.600 lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 nu a menționat nimic.

Averea și interesele lui Eugen Eftincă

Potrivit declarației de avere publicată în luna aprilie 2024, Constantin Georgel dnu deține terenuri, locuințe sau autoturisme.

În anul 2022 a contractat un credit de la TBI bank IFN de 80.000 de lei, scadent în 2027.

La rubrica Venituri a menționat salariul său de 65.000 de lei, un venit de la Eftincă Spedition SRL de 12.000 de lei, venitul soției asociat administrator la aceeași firmă de 180.000 de lei.

În declarația de interese completată în aprilie 2024 a menționat calitatea de administrator la Saracom Dobrotrans și la II Eugen Eftincă. De asemenea a menționat și calitatea de membru Forța Dreptei Constanța și cea de președinte Forța Dreptei Saraiu.  

Despre Saracom Dobrotrans

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 18 iunie 2024, societatea a fost înființată în anul 2010 și are sediul în comuna Saraiu județul Constanța. Pentru anul 2014, ultimele date furnizate, a raportat pierdere de 498 lei.

Societatea se ocupă cu comertul cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule. Unic asociat și administrator este Eugen Eftincă.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Dorinelei Irimia, Rodicăi Boitan, ale lui Eugen Eftincă și ale lui Iancu Gheorghe

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 Citește și: 

Alegeri locale 2024Candidații la Primăria și Consiliul Saraiu, județul Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii