Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024 Costin Răsăuțeanu, candidat PSD pentru Consiliu Local Constanța - „Am fost și voi rămâne întotdeauna atent la nevoile oamenilor”!

ro

04 Jun, 2024 17:00 554 Marime text
  • Costin-Ioan Răsăuţeanu este prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa
  • În prezent este liderul grupului consilierilor locali municipali PSD și deschide lista candidaților social-democrați pentru Consiliul Local Municipal la alegerile din 9 iunie a.c. 
 
„Dacă nu ești deschis și atent la vocea comunității și dacă nu pleci de acolo, de la firul ierbii, nu poți scrie proiecte, nu poți propune măsuri pe termen mediu sau lung pentru comunitate, măsuri care să răspundă nevoilor oamenilor.

Pentru mine este un privilegiu fiecare dialog, fiecare vorbă pe care o primesc de la oamenii întâlniţi. M-a interesat întotdeauna nevoia oamenilor, părerea lor, sugestia lor”, susține prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa, Costin-Ioan Răsăuţeanu, primul loc pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanţa.
 
Am fost și voi rămâne întotdeauna atent la nevoile oamenilor!


 
„Echipa PSD Constanța înseamnă leadership prin consens și implicare!

De-a lungul celor patru ani, alături de consilierii social-democrați am inițiat proiecte benefice oamenilor și, nu în ultimul rând, comunității. Ne-am implicat în rezolvarea problemelor copiilor, tinerilor și seniorilor, proiecte precum „Bebe Trusou“, „Protocol pentru viitor. Internship plătit pentru tinerii din Constanţa“ sau „Înfiinţarea a patru Centre de asistenţă şi recuperare pentru seniori“ fiind elocvente în acest sens. Nu sunt singurele și, în mod cert, în viitorul mandat vom iniția și depune multe altele”, mai adaugă prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa.  

 
 
Construim Constanța, unim constănțenii și cultivăm diversitatea ideilor!
 
„Echipa PSD a fost și va rămâne cea care își dorește o comunitate în care să construim viitorul copiilor și tinerilor noștri, precum și o bătrânețe liniștită vârstnicilor în fața cărora ne plecăm cu respect. Vrem să unim, nu să dezbinăm! Cu toții iubim Constanța, iar acest lucru este factorul care ne unește, dincolo de orice alte considerente. Nu susținem și nu o vom spune, vreodată, că suntem deținătorii adevărului absolut.

Diversitatea ideilor înseamnă democrație și progres, întru binele orașului nostru.

PSD - cea mai bună soluție pentru orașul de la malul mării!

Au trecut patru ani de administrație locală de dreapta. Constănțenii au simțit pe pielea lor ce a însemnat asta. Indiferența și, nu de puține ori, incompetența acesteia au afectat viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.

Este momentul să spunem Stop! Este momentul Schimbării!

Ieșiți la vot și dați mandat unei administrații care vrea și poate să transforme Constanța într-un adevărat oraș european, deschis și prietenos cu cei care îl vizitează! O administraţie care vrea și poate să ridice calitatea vieții constănțenilor din oricare cartier al municipiului!”, a conchis Costin-Ioan Răsăuţeanu, primul loc pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanţa.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanța,
Executat de ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro  
CUI mandatar financiar coordonator: 21240002
 
Citește și:

ZIUA ELECTORALĂ Costin Răsăuţeanu, candidat PSD pentru CLM Constanța - „Sunt mândru că fac parte dintr-un partid care nu a luat măsuri împotriva oamenilor"! VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii