Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri locale 2024. LIVE TEXT Candidatul PSD pentru Primăria Constanța, Horia Constantinescu, despre activitatea derulată în cadrul instituției (FOTO)

ro

30 May, 2024 11:01 780 Marime text
 
Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria municipiului Constanța, susține joi, 30 mai, ora 11:00, o conferință de presă.

Evenimentul se va desfășura la hotel Bavaria Blu, sala Serenity.


Printre temele abordate se numără activitatea derulată de Horia Constantinescu în cadrul Primăriei Constanța.

Mulțumesc pentru participare. Am hotărât să fac publice anumite mesaje pe care le transmiteam conducerii primăriei, atât primarului Vergil Chițac, cât și city manager-ului Felicia Ovanesian. 

 Este un telefon pe care l-am găsit când m-am mutat de la Constanța la București.

 Vom începe cu capacele de canalizare. În continuare lucrurile stau la fel de rău.  
Confort Urban, societate în coordonarea primăriei, ar fi trebui să nu toarne asfalt până nu înlocuiesc capacele de canal. 

I-am arătat domnului Chițac că unele lucrări au fost făcute de mântuială și apoi am fost dată afară. 

Îi transmiteam domnului primar pe 5 martie 2021 același normativ prezentat Feliciei Ovanesian. Lucrurile au rămas așa cum erau - în trecut. 

O altă discuție este de cine ar fi trebuit să îngrijească și ce spații verzi. Administratorul tramei drumurilor este obligat, și să nu facem o dublă decontare. Primăria a decontat celor doi prestatori servicii care trebuiau efectuate de Confort Urban. 

Consider această conferință de presă ca o dovadă ca tot ceea ce am scris primarului arată preocuparea mea și nu a dânsului.


Horia Constantinescu spune ca a sugerat și a transmis o propunere de implementare a unui HCL privind înființarea comitetelor de cartier pentru a fi implicați în deciziile luate de conducerea orașului.

Am dedicată activitatii din primărie peste 16 ore pe zi. 

Nu fac altceva decât să promoveze lucruri negative despre mine, dar ideile mele au fost folosite. 




Totodată Horia Constantinescu a dorit schimbarea numelor unor străzi.

 

Legat de parcări, arătăm ca dacă plecăm de la 365 de Ron ajungem la câteva milioane de euro, pentru parcări supraterane și nu numai.


Când doamna Felicia Ovanesian spune că eu am propus taxa mai mare, uitați aici dovada că au vrut să îmi pună mie in cârcă greșeală lor, când doamna Ovanesian a spus că se va propune o parcare mai scumpă. Eu am propus 1 Ron pe zi. 




Horia Constantinescu spune că decorațiunile de Crăciun ar trebui făcute de liceele din Constanța, cele de profil, lucru propus și anterior actualei administrații. 


Horia Constantinescu a propus centralele de cartier, iar edilul a spus că e deja o strategie construită.


Legat de sondajele de opinie apărute în spațiul public, Horia Constantinescu a spus ca sondajul realizat de ei (n.r. Unde Constantinescu se află la trei procente sunt Chițac) este făcut prin sistem door-to-door, față de celelalte sondaje telefonic realizate sau hibrid fiind cel mai realist.

Într-o publicație a apărut un sondaj unde îl dă pe Chitac câștigător, dar titlul ar fi trebuit să fie “peste 70 % dintre constănțeni nu îl mai vor pe Chițac primar”


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanța,
Executat de ZIUA de Constanța – portal www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240002



Citește și:

ZIUA ELECTORALĂSoluțiile candidatului PSD pentru Primăria Constanța, Horia Constantinescu, la problemele municipiului (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii