Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul Electoral Județean Constanța pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie a fost completat cu reprezentantul AEP (DOCUMENT)

ro

20 Sep, 2024 17:00 873 Marime text
  • Președintele Biroului Electoral Județean de circumscripție Constanța pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024 judecătoarea Adriana Mihaela Vasile a semnat procesul verbal cu ocazia completării Biroului Electoral Județean Constanța cu reprezentantul Autoritătii Electorale Permanente
  • Astfel, reprezentantul AEP este Claudia-Daniela Panait, având funcția de consilier parlamentar în cadrul instituției.
  • Panait a fost până în 2023 consilier juridic în cadrul Prefecturii Constanța
  • Din Biroul Electoral Județean de circumscripție Constanța pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024 mai fac parte judecător Luminița Teodora Popescu de la secția de contencios administrativ și fiscal a aceleiași instanțe care este locțiitor
  • Totodată Marius Nastasia, judecător în cadrul Tribunalului Constanța, secția penală este membru în Biroul Electoral Județean
 
 

 
Președintele Biroului Electoral Județean de circumscripție Constanța pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024  judecătoarea Adriana Mihaela Vasile a semnat procesul verbal cu ocazia completării Biroului Electoral Județean Constanța cu reprezentantul Autoritătii Electorale Permanente, vezi secțiunea „documente”.

Astfel, reprezentantul AEP este Claudia-Daniela Panait, având funcția de consilier parlamentar în cadrul instituției.

Panait a fost până în 2023 consilier juridic în cadrul Prefecturii Constanța.

Potrivit celei mai recente declarații de avere, consilierul AEP nu deține bunuri. Panait a declarat doar veniturile de Autoritate în sumă de 30.500 lei, alocațiile celor doi copii și două credite, scadente în 2027 în valoare de 98.500 lei, vezi secțiunea „documente”.

În declarația de interese completată anul acesta, Claudia- Daniela Panait a menționat că este membru SFPPPC AEP.

Reamintim pe 18 septembrie 2024 la ora 12.00 a avut loc la sediul Tribunalului Constanţa din str. Traian nr. 31 - sala de şedinţă nr.1 - şedinţa de desemnare, prin tragere la sorţi, a judecătorilor ce vor constitui biroul electoral judeţean pentru alegerea Preşedintelui României, precum şi biroul electoral de circumscripţie pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor.
 
Președintele Biroului Electoral Județean de circumscripție Constanța pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024 este judecătoarea de la Tribunalul Constanța, secția I civilă Adriana Mihaela Vasile iar locțiitor este judecător Luminița Teodora Popescu de la secția de contencios administrativ și fiscal a aceleiași instanțe. Totodată Marius Nastasia, judecător în cadrul Tribunalului Constanța, secția penală este membru în Biroul Electoral Județean.
 
Biroul Electoral Județean de circumscriție Constanța pentru cele două tururi ale alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie 2024 este condus de judecătorul Maria Roxana Codreanu de la secția civilă I a Tribunalului Constanța iar locțiitor este magistratul Iuliana Maria Simion de la Tribunalul Constanța, secția a-II a civlă. Alina M.Crasovschi de la secția penală a aceleiași instanțe este membru în BEJ.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:

Știri Constanța: Au fost stabilite conducerile Birourilor Electorale Județene pentru alegerile prezidențiale și parlamentare
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii