Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Au fost stabilite conducerile Birourilor Electorale Județene pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

ro

18 Sep, 2024 16:57 283 Marime text
Tribunalul Constanța. Sursă foto: ZIUA de Constanța


Astăzi, 18 septembrie 2024 la ora 12.00 a avut loc la sediul Tribunalului Constanţa din str. Traian nr. 31 - sala de şedinţă nr.1 - şedinţa de desemnare, prin tragere la sorţi, a judecătorilor ce vor constitui biroul electoral judeţean pentru alegerea Preşedintelui României, precum şi biroul electoral de circumscripţie pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor ".
 
Potrivit informațiilor noastre, Biroul Electoral Județean de circumscriție Constanța pentru cele două tururi ale alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie 2024 va fi condus de judecătorul Maria Roxana Codreanu de la secția civilă I a Tribunalului Constanța iar locțiitori sunt magistrații Iuliana Maria Simion de la Tribunalul Constanța, secția a-II a civlă și Alina M.Crasovschi de la secția penală a aceleiași instanțe.

Președintele Biroului Electoral Județean de circumscripție Constanța pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024 este judecătoarea de la Tribunalul Constanța, secția I civilă Adriana Mihaela Vasile iar locțiitori sunt judecătorii Luminița Teodora Popescu de la secția de contencios administrativ și fiscal a aceleiași instanțe și Marius Nastasia, judecător în cadrul Tribunalului Constanța, secția penală.
 


Citește și:
Alegeri 2024: Expert Forum a lansat platforma votcorect.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii