Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatura Dianei Șoșoacă, judecată din nou de CCR

ro

07 Oct, 2024 17:21 195 Marime text
Diana Șoșoacă, sursa foto: Facebook/Diana Șoșoacă Pe ordinea de zi a şedinţei Curții Consituționale de azi, 07 octombrie, se află şi o serie de contestaţii împotriva neînregistrării candidaturilor în cursa prezidenţială în cazul Dianei Iovanovici Şoşoacă, Mariei Marcu, lui Răzvan - Nicolae Constantinescu şi lui Ciprian - Romeo Mega.

La punctul 4 al ordinii de zi a şedinţei  se află „Contestaţie împotriva neînregistrării candidaturii doamnei Diana Iovanovici Şoşoacă la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024, contestaţie formulată de doamna Iovanovici – Şoşoacă Diana”.

Deasemenea, Curtea Constituțională discută contestaţiile împotriva candidaturilor lui Marcel Ciolacu şi Elenei Lasconi. 

Amintim că, sâmbătă, după ce Curtea Constituţională i-a invalidat candidatura la alegerile prezidenţiale, Diana Şoşoacă a intrat live pe Youtube şi l-a omagiat pe fostul lider legionar Corneliu Zelea Codreanu.

"Din acest moment, s-a terminat cu România, nu mai există stat, nu mai există nimic. Nu pot să spun decât "Trăiască Legiunea şi Căpitanul" care au fost omorâţi de aceeaşi putere jidănească care a acţionat şi acum. Ruşine tuturor!", a spus Şoşoacă.



Citește și:

SURSEParchetul s-a autosesizat şi deschide un dosar penal! Diana Şoşoacă a omagiat mişcarea legionară


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii