Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii amânate în privința listelor cu candidați PSD Constanța pentru Camera Deputaților și Senat

ro

28 Sep, 2024 18:17 261 Marime text

 Pe 28 septembrie 2024, discuțiile cu privire la listele candidaților PSD Constanța pentru alegerile parlamentare nu au adus rezultate definitive.

La Camera Deputaților, cap de listă este Daniel Georgescu (primarul din Limanu), urmat de Eduard Martin (om de afaceri), Cristina Dumitrache (deputat) și Horia Țuțuianu (deputat).

În ceea ce privește Senatul, pe pozițiile eligibile se află Felix Stroe, urmat de Liviu Brăiloiu, Cătălin Grasa (fost candidat PSD la Consiliul Județean).  Acestea sunt numele cu care au plecat la București.

Discuțiile au început în jurul circa patru ore, însă se pare că Bucureștiul nu susține toate propunerile locale, sugerând includerea unui candidat din afara organizației. Această idee a generat nemulțumiri în echipa condusă de Felix Stroe, care se opune „intrușilor”.
 
S-au vehiculat pe parcursul zilei mai multe posibile nume, unele din PSD, altele provenite din partidul lui Dan Voiculescu.

Deciziile finale se așteaptă să fie luate săptămâna viitoare.

 

Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de PSD Constanța:

La întâlnirea cu conducerea națională a PSD au participat președintele Organizației Județene, Stroe Felix, președintele Organizației Municipale, Dumitrache Ion, Georgescu Daniel, prim-vicepreședinte și Mihu Stefan, secretar executiv.

În cadrul discuțiilor au fost prezentate propunerile de candidați aprobate în ședința BPJ din data de 27.09 a.c. Urmează validarea lor de către Consiliul Politic Național.


 
 Citește și:

Weekend-ul patimilor la PSD ConstanțaUrmează să fie anunțati candidații pentru Camera Deputaților și Senat!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii