Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Text Întâlnirea regională Alianța Forțelor de Dreapta, la Constanța. Ludovic Orban și Eugen Tomac sunt prezenți (FOTO+VIDEO)

ro

18 Oct, 2024 17:51 207 Marime text







Astăzi, 18.10.2024, are loc, la ora 17:30, la Pavilionul Expozițional, “Întâlnirea regională Alianța Forțelor de Dreapta PMP - Forța Dreptei - Alternativa Dreapta- PNT Maniu Mihalache”.

Ulterior, Ludovic Orban și Eugen Tomac vor susține o conferință de presă.

Din partea Alianței Forțelor de Dreapta, Claudiu Palaz deschide lista la Camera Deputaților de la Constanța iar la Senat, pe prima poziție se află Antonel Tănase, fostul șef al SGG din mandatul de premier al lui Ludovic Orban.

UPDATE:

Este prezent și președintele FD Constanța, deputatul Bogdan Bola care va candida pe lista FD de la București pe poziția 2.

Claudiu Palaz a luat cuvântul: 




„Nu suntem un moft, suntem o Alianță de Dreaptă Puternică și am convingerea că vom face o figură frumoasă în alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an"

dth: 855px; height: 481px;" />


Ludovic Orban a declarat la întrunire:

„Mă bucur să fiu astăzi alături de voi. Incepem o campanie extrem de importantă pentru viitorul României. Vă cer să facem o campanie cu piciorul pe accelerație și cu piciorul pe treapta 5 sau 6 funcție de mașină. Iată că ne-am mai luat o țeapă și eu și Eugen Tomac de la unii din cauza cărora nu au făcut pragul electoral în 25 de localități ( n.r. USR). Măcar acum am rămas oameni apropiați, care nu mai putem fi suspectați de progresism, neomarxism, sunt liberali, conservatori și creștini democrați. Astăzi în România nu există altă formațiune in afara noastră care să se revendice liberali-conservatori. Stângacii care vor să se dea de dreapta au probleme de orientare și vor să facă înțelegeri cu PSD. În ceea ce-i privește pe foștii mei colegi, aceștia au ajuns la limita ridicolului.

Noi suntem de dreapta- națiune, familie, credință, realizare individuală prin progres, economia privată prin asumare de răspundere și riscuri.
România are nevoie ca de aer de o guvernare de dreapta.Din păcate românii au o lipsă de exigență când se raportează la cei care ii conduc.  Iartă și uită minciuni gogonate. Nu e deloc o campanie ușoară, ne vom lupta cu mașinării de propagandă.  Eu am fost în sesiune tot timpul, în ciuda a tot ce s-a spus sau s-a scris despre mine. Dacă mă treziți din somn și mă întrebați despre spitalul din Constanța, vă voi spune că spitalul regional a rămas pe hârtie din cauza liderilor politici, iar oamenii suferă în continuare la capitolul sănătate, pentru că spitalul din Constanța este unul dintre cele mai slabe din țară. Drumul express Constanța-Tulcea-Brăila este în continuare pe hârtie, deși când am fost premier era gata PT-ul . Nu ai pus o lopată, la fel și cu sistemul de încălzire,  centrala pe gaz ,noul CET, în ce stadiu este? Au început cumva lucrările?

Investițiile în Constanța sunt extrem de importante și ele sunt intârziate. Dunărea nu este navigabilă, ceea ce creează dificultăți economice. Cât de importante ar fi toate aceste proiecte pentru dezvoltarea portului Constanța! Singur nu pot face nimic, de aceea vă chem alături pentru dezvoltarea României.  Am nevoie de fiecare dintre dvs. pentru a putea câștiga.”

Urmează conferința de presă, care se poate vedea integral pe Ziua Live.







Lista de candidați completă a formațiunii politice pentru alegerea Senatului în Circumscripția electorală nr. 14, jud. Constanța.

1. Tănase Antonel
2. Scarlat Liviu
3. Călin Remus
4. Stîngă Carmen-Adriana
5. Petruț Mariana
6. Mazăre Livia-Dorina
7. Andrei Coval

La Camera Deputaților, lista este deschisă de Claudiu - Iorga Palaz:

1. Palaz Claudiu-Iorga
2. Tănase Cristian
3. Pitu Vasile
4. Turcu Daniel
5. Scrieciu Mihaela-Antoanela
6. Dumitrașcu Costel-Aurelian
7. Kiusep Ihsan
8. Călin Andrei-Stelian
9. Scacioc Elena-Roxana
10. Tomescu Eugen-Aurel
11. Suliman Metin
12. Chiriac Ștefan-Cristian
13. Rusu Ane-Marie
14. Papuc Cătălin-Florin



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Ludovic Orban, mesaj pentru liberali„Veniți alături de mine să batem PSD în aceste alegeri ca să readucem România pe drumul corect!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii



Articole asemanatoare


Ultimele articole din aceeasi categorie