Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT. Alegeri Locale Constanța Șantierul din zona Caelia din Mamaia, în atenția candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

21 May, 2024 14:04 1018 Marime text
Candidatul Alianței Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța la Primăria municipiului Constanța, Stelian Ion l-a invitat pe plaja din Mamaia, în dreptul șantierului din zona Caelia,pe primarul în funcție, Virgil Chițac la o dezbatere deschisă în cadrul căreia l-am invitat și pe primarul în funcție, Vergil Chițac.

Evenimentul va avea ca principale puncte de dezbatere subiectul construcțiilor de pe plajă și cel al strategiei de dezvoltare a Stațiunii Mamaia.

UPDATE. ora 14.00

„La mulți ani constănțeni și tuturor care își serbează ziua astăzi! Ne aflam pe plaja de lângă clădirea Caelia, unde l-am invitat pe Vergil Chitac să discutam despre modul în care sunt date autorizațiile și alte întrebări la care domnul primar refuza sa ne răspundă! Ceea ce vedeți în spatele meu este un exemplu de așa nu față de ce ar trebui sa însemne turism! 

Domnul Vergil Chitac a emis o autorizație ilegala și abuziva dând tonul la construcții pe mijlocul plajei! Uitați-vă ce se întâmplă în lumea asta unde plajele sunt libere de constructii! 

În spatele meu sunt construcții, s-a turnat o fundație groasa de pietriș compactat, în dispreț total fata de constănțeni și fata de ceilalți investitori. Pentru unii muma, pentru altii ciuma! Unora nu li se emit autorizații de construire! Vergil Chitac se comportă precum groparul turismului din stațiunea Mamaia! 

Am primit ieri răspuns de la Ministerul Mediului în care ne spune ca nu se poate construi pe zona nou inisipată! Se fac controale nu doar la agentul economic, ci și la cei de la ABADL. Se verifica cum au fost emise avizele pentru proiect. Proiectul are nenumărate hibe! Din păcate autoritățile începând cu Primăria Constanța se mișca destul de greu.

Încă se lucrează aici, iar Primăria Constanța aplauda aceasta lucrare și nu trimite politia locala să verifice respectarea autorizației de construire. Este halucinant cum se plânge și ca ar fi putut fi supus unor sancțiuni penale dacă nu elibera autorizația.

Am măsurat cu expertul zona și proiectul de la bun început a depășit linia de țărm care exista înainte de lărgire. Certificatul de urbanism are doua mari probleme. Nu se refera la zona de protecție din jurul Hotelului Rex care reprezinta zona protejata! Să construiești fără aviz este chiar infracțiune! Trebuie respectata legea în România și nu putem face zob o stațiune care reprezenta o bijuterie a litoralului romanesc. 


Aștept de la autorități sa ia masuri! Primarul actual ar trebui sa demisioneze pentru modul în care înțelege sa calce în picioare legea. Vom face ordine în acest oraș, este un sat fără câini.

Am înaintat prefectului să înainteze în instanță anularea autorizației de construire“ - a menționat Stelian Ion. 



Comandat de Alianța Dreapta Unită - USR PMP Forța Dreptei Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009 

Citește și. 

Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, în cartierul Inel II (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii