Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 16 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale!

ro

16 Sep, 2024 14:47 291 Marime text

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, şi-a anunţat, luni, 16 septembrie 2024, candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an.

Acesta urmează să reprezinte alianţa politică formată din PMP şi Forţa Dreptei.

Astăzi, am anunțat decizia de a candida la președinția României. Forța Dreptei și Partidul Mișcarea Populară au pus bazele unei alianțe liberal-conservatoare pentru a participa împreună la alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.- a transmis acesta.

Acesta a mai precizat că vrea ca a lui candidatură să însemne un mesaj de încredere şi speranţă în viitorul ţării noastre şi în şansa fiecărui român de a reuşi în viaţă alături de semenii săi.

"Candidatura mea vreau să însemne un mesaj de încredere şi speranţă în viitorul ţării noastre şi în şansa fiecărui român de a reuşi în viaţă alături de semenii săi.

România este o ţară frumoasă, o ţară cu oameni minunaţi, este o ţară care are un potenţial de dezvoltare uriaş, dar, din păcate, este o ţară care a fost ţinută pe loc de oameni fără dragoste de ţară, de oameni care au câştigat votul şi încrederea populaţiei prin minciună şi care şi-au bătut joc de speranţele oamenilor în exercitarea mandatelor. În arhitectura puterii din România, funcţia de preşedinte este ce mai importantă funcţie în statul român, iar preşedintele este cel care dă direcţia, este cel care poate mobiliza toate energiile naţiunii, este cel care poate să conducă România spre o viziune de dezvoltare care să îi permită fiecărui român să trăiască mult mai bine prin propriile eforturi, prin propriile merite şi prin recunoaşterea corectitudinii şi muncii", a precizat acesta.




Citește și:

Ludovic OrbanParlamentarii Forța Dreptei vor solicita procedura de numire a unui nou Avocat al Poporului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii