Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nervi întinși la maxim, în fața Prefecturii Constanța! Membrii comitetelor de votare spun că au ajuns la capătul puterilor (FOTO+VIDEO)

ro

10 Jun, 2024 13:27 1191 Marime text


Este o atmosferă tensionată în fața Prefecturii Constanța, unde membrii comitetelor de votare se plâng că abia mai rezistă la coadă, sub razele soarelui toropitor, așteptând să predea sacii cu buletinele de vot către Biroul Electoral Municipal. Situația este alarmantă, având în vedere că în municipiul Constanța sunt 210 secții de votare, iar punctele de primire sunt doar 6. Oamenii spun că sunt la muncă de mai bine de 24 de ore și încă nu au habar când vor încheia.

Cei care așteaptă la rând spun că aceasta a fost una dintre cele mai slabe organizări ale alegerilor din ultima perioadă. Unii dintre ei folosesc cărucioare, pentru a-și ușura munca.

Trei femei care fac parte din comitetele de votare au profitat de prezența prefectului Silviu Coșa, pentru a-i aduce la cunoștință că nu mai rezistă, după atâtea ore de nesomn și cer măsuri urgente, pentru a accelera întregul proces de predare-primire a sacilor.

Întrebate de presă de câtă vreme stau la coadă, acestea au răspuns că încă de la ora 4:00. 

Eu nu vreau să mă credeți, eu vreau să faceți ceva! Dar chiar nu mă interesează! Dar nu din vina noastră s-a întârziat de dimineață. Nu pentru asta am fost instruiți, să cărăm sacii. Este posibil așa ceva? Uitați-vă la picioarele noastre umflate! (…) Am stat 2 ore în stație, ca să vină să ne ia…”, au spus femeile.

Este din cauza celor care au completat procesele-verbale”, le-a răspuns prefectul Constanței.



Citește și:
UPDATE Coadă și saci în fața Prefecturii Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii