Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Biroul Electoral Central Alegeri la Costinești pentru funcția de primar! La ce oră se închid secțiile de votare

ro

06 Jul, 2024 13:47 222 Marime text
Având în vedere repetarea alegerilor pentru funcția de primar la nivelul Circumscripției electorale nr. 29 – Costinești, în data de 7 iulie 2024, conform Hotărârii Biroului Electoral Central nr. 394 H/25.06.2024, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că secțiile de votare se vor deschide la ora 07:00 și se vor închide la ora 22:00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23:59 pentru cetățenii care, la ora 22:00, se află în sediul secției de votare, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare pentru a intra în localul de vot.

Potrivit Biroului Electoral Central, datele privind prezența la vot vor putea fi vizualizate în timp real, odată cu deschiderea secțiilor de votare, prin afișarea pe pagina de internet a Autorității Electorale Permanente - https://prezenta.roaep.ro .

Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secțiilor de votare vor putea fi consultate pe aceeași pagină, imediat după întocmirea acestora.

După închiderea secțiilor de votare va avea loc activitatea de numărare a voturilor, de consemnare a acestora în procesele-verbale și de efectuare a operațiunilor de centralizare a rezultatelor votării, activitate de competența exclusivă a birourilor electorale ale secției de votare și a birourilor electorale de circumscripție locală.

Citește și: 

Alegeri locale ConstanțaOficial de la Biroul Electoral Central despre anularea alegerilor pentru funcția de primar de la Costinești (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii