Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovanesian și Caragheorghe, lideri locali Partidul DREPT lansează filiala din Constanța și liderii locali

ro

09 Oct, 2024 12:05 340 Marime text
Dumitru Caragheorghe, Felicia Ovanesian și Vlad GheorghePartidul DREPT organizează azi, 9 octombrie 2024, lansarea filialei din Constanța și a liderilor locali, într-o conferință de presă.

Evenimentul este prezentat de fostul europarlamentar Vlad Gheorghe, lider al Partidului DREPT.

La finalul prezentării, va urma o sesiune de întrebări din partea jurnaliştilor.


UPDATE 1

Vlad Gheorghe începe.

Partidul Verde este o platformă care strânge candidați independenți. Am înțeles cu toții că trebuie să ne unim și să facem o alianță a independenților. 

Nu avem șefi la partid, nu avem liste făcute din pix.

Este interzis independenților să facă alianțe. Pentru a beneficia de un tratament legal și pentru că pe alții dintre noi oamenii vor să ne voteze am ales să facem platforma DREPT. 

Vom merge la alegerile parlamentare, dar vom merge și peste patru ani la alegerile locale. Viziunea noastră este pe termen lung. 

Sunt prezent astăzi aici cu primii lideri locali. Un lider important de aici la Constanța și pe care o vom susține nu doar în alegerile parlamentare, ci și locale, este doamna Felicia OvanesianVom construi o echipă cel puțin la fel de bună precum performanța dânsei. Va performa la nivel de județ și la nivel național pentru a construi candidatura dânsei peste patru ani la Primăria Constanța. 

Domnul Caragheorghe face parte din echipa noastră.

UPDATE 2 

Felicia Ovanesian ia cuvântul.

Nu am multe de spus, apreciez oportunitatea, pentru mine idealurile mele că s-a constituit partidul DREPT, este o platformă a independenților. 

După cum bine știți, eu am avut o tentativă de candidatură independentă, rămasă la un alt nivel inferior față de cum mi-am propus. 

Mă declar încântată de idee și voi încerca să construiesc ceva care peste patru ani să ne pună într-o altă postură față de întrebarea eu cu cine votez.

UPDATE 3 

Caragheorghe ia cuvântul.

Am intrat în 2016 în politică din niște principii de la care nu m-am abătut. Proiectul în care m-am activat opt ani a ajuns într-un impas. De aceea am ales să părăsesc acel proiect. 

Partidul DREPT este o alternativă la vot viabilă pentru constănțeni. 

Felicia Ovanesian va candida și își va alege de aici ce echipă va avea. Cei de la Constanța vor decide cum se va întâmpla. Colegii de aici de la Constanța și alte orașe au 100% decizia la nivel local vor decide cum își vor face listele. Astfel, listele se vor face în jurul Feliciei Ovanesian. - a spus Vlad Gheorghe. 

Felicia Ovanesian spune că preocuparea ei principală este Constanța, dar dacă va reuși să obțină un loc de parlamentar va da curs dorinței constănțenilor. 

Cel mai probabil va deschide lista la Camera Deputaților. 

Vlad Gheorghe a spus că săptămâna trecută a depus semnăturile și pot depune liste de candidaturi în toată țara.Totodată el spune că sunt niște procese deschise în instanță pentru a avea delegați în secțiile de votare. 

Noi vrem cetățeni în secțiile de vot pentru a-și păzi votul. Am câștigat deja o dată, sunt sigur ca o să câștigăm și a doua oară. 





Citește și:

Partidul DREPT pierde reprezentarea în Biroul Electoral Central pentru alegerile din 2024, din cauza neîndeplinirii condițiilor legale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii