Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine ar susține Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale

ro

14 Jun, 2024 15:22 538 Marime text




 
  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a oferit vineri, la finalul ședinței lărgite a conducerii partidului, trei nume de social-democrați pe care i-ar susține la alegerile prezidențiale.

„Mie mi-ar plăcea cel mai mult dl Simonis (Alfred Siimonis, noul lider CJ Timiș) sau dl Șoldan (Gheorghe Șoldan, noul lider CJ Suceava). Pe oricare dintre...eu cel mai mult, cu sufletul, aș susține-o pe Cristina (Cristina Breahnă-Pravăţ, singura femeie din PSD care e lider CJ, la Bacău)”, a declarat Ciolacu, rugat de reporteri să spună câteva variante de prezidențiabili PSD, potrivit știripesurse.ro.
 

„Întotdeauna președintele partidului este una dintre variante, e normal acest lucru”, a adăugat Ciolacu.
 

PSD își va desemna candidatul la prezidențiale la începutul lunii iulie, într-un Congres.
 
Despre varianta ca Mircea Geoană să fie o variantă de prezidenţiabil, preşedintele PSD a spus: ”Nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment şi nici eu, personal, nu am avut o discuţie, de câţiva ani, cu domnul Mircea Geoană, pentru o astfel de eventualitate. Este normal să nu am ce să răspund la această întrebare”.
 
Întrebat dacă exclude această variantă ca Mircea Geoană să fie susţinut de PSD, Ciolacu a spus: ”Eu cred că în primul rând ar trebui să am o discuţie cu Mircea Geoană. Şi nu eu, ci împreună cu colegii mei”.
 
Citește și
 PNL oferă funcțiile de premier și comisar european la schimb cu susținerea PSD la prezidențiale
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii