Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul de la Costinești prezent la BEJ. Ce solicitare a făcut?(VIDEO)

ro

19 Jun, 2024 10:24 2077 Marime text








„Bătălia” se dă între candidații PNL și PSD pentru conducerea primăriei Costinești, la ultima soluționare fiind în favoarea candidatului PNL, Gheorghe Mechenici, cu un singur vot avans în fața lui Jeanu Dumitru de la PSD. 

Jeanu Dumitru, candidatul PSD se află astăzi la BEJ Constanța
 
„Am venit  la BEJ pentru că trebuie să iasă la iveală adevărul și încă de acum 2 zile trebuiau încărcate în SIMPV informațiile potrivit cărora diferența dintre mine și celălalt candidat este doar de un vot și atunci aseară am fi avut și o hotărâre în favoarea anulării alegerilor din partea BEC. Dar în cazul acesta n-au avut ce să judece. Și ei au îndreptat o eroare materială prin care au spus că cetățeana din Ucraina a votat și la locale deci avem și fraudă, deci coroborate avem o fraudă și trebuie anulate alegerile”, spune Jeanu Dumitru.
 
„Eu stau aici până o voi obține. S-a dorit acest haos și se încearcă în continuare impunerea acestui candidat. 19 persoane din  alte localități au viză de reședință întreruptă , s-au mai găsit un vot pentru primar, în favoarea candidatului PNL în urna pentru Consiliul local după ce au fost luate o dată și numărate  la mână și surpriză, a doua zi au mai fost găsite încă două voturi în favoarea aceluiași candidat în sacul de la Cosiliul Județean. Eu nu știu cum apar voturile astea peste noapte. Fraudele ar trebui anulate”, a mai adăugat acesta.
 
 
Toni Greblă, președintele Autorității Electorale Permanante, membru în BEC, a declarat pentru cotidianul Ziua de Constanța că activitatea BEC se va încheia săptămâna viitoare, ceeea ce înseamnă că există destul timp pentru a se lămuri situația creată la Costinești. Totodată el menționează că procesele verbale încheiate până în prezent prezintă o situație haotică, neclară și se așteată o lămurire de la Costinești/Constanța.
Amintim că, Biroul Electoral Central Costinești a cerut cu unanimitate de voturi anularea alegerilor din localitatea Costinești, județul Constanța. 

În acest sens, BECL Costinești a transmis o adresă către Biroul Electoral Central.
Se va ajunge la anularea alegerilor dacă se vor lua măsurile necesare de către BEJ Constanța, ulterior de către BEC.
 
 Citește și
Alegeri locale 2024 Fraudă electorală la Costinești!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii