Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Municipiului Constanța „Constănțenii vor vota pe 9 iunie, într-un proces democratic sigur, imparțial, eficient“

ro

08 Jun, 2024 15:26 626 Marime text
Foto: FacebookPrimarul Municipiului Costanța a transmis un mesaj în contextul urnelor ce ar trebui să fie amplasate în secâiile de votare din Constanța. 

„În fiecare dintre cele 211 secții de votare din municipiul Constanța sunt amplasate câte cinci urne de vot, una pentru fiecare tip de buletin de vot! Mă simt nevoit să vă transmit acest mesaj pentru a înlătura orice dubiu cu privire la corectitudinea și siguranța procesului de votare în Constanța.

Consider total iresponsabilă lansarea unei teme false cu doar câteva ore înainte de ziua votului, de către adversari politici, care riscă să pună sub semnul întrebării organizarea procesului de vot. Am mare încredere în capacitatea constănțenilor de a dejuca acest atac sub steag fals și au ocazia să o facă pur și simplu printr-o prezență mare la vot.

Mesajul meu este clar. Constănțenii vor vota pe 9 iunie, într-un proces democratic sigur, imparțial, eficient“ - a transmis edilul printr-un mesaj postat pe Facebook

Amintim că, primarul municipiului Constanța a fost sancționat de către reprezentanții Autorității Electorale Permanente cu 2200 lei pentru nerespectarea Hotărârilor AEP.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 



Citește și. 

Primarul municipiului Constanța, sancționat de către reprezentanții Autorității Electorale Permanente
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii