Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion „Un președinte reformator poate să împingă țara înainte. Elena Lasconi este o astfel de variantă de președinte“ (VIDEO)

ro

16 Oct, 2024 14:29 173 Marime text
Elena Lasconi. Foto: ZIUA de ConstanțaRecent, pe 10 octombrie, echipa de candidați USR Constanța pentru alegerile parlamentare a depus candidaturile în cadrul Biroului Electoral din cadrul Consiliului Județean Constanța. Din partea partidului, candidatul pentru alegerile prezidențiale este Elena Lasconi.

De ce este Elena Lasconi varianta bună pentru a conduce România și de ce constănțenii să își îndrepte ștampila către sigla USR pe buletinele de la parlamentare, am aflat astăzi în cadrul unui interviu cu Stelian Ion. 

„Un președinte reformator ar putea duce lucrurile în România. Chiar dacă nu are atribuții pe zona executivă. Un președinte reformator poate să împingă țara înainte. Din păcate am avut un președinte comod, care și-a dorit mult luxul, care nu a făcut decât să se plimbe și să își amenajeze terenuri de golf. și să își asigure confortul prin majoritatea PSD-PNL. Dacă am avea un președinte reformator și Elena Lasconi este o astfel de variantă de președinte, lucrurile ar fi mai bune. Nu cred că se schimbă lucrurile peste noapte, dar se pot vedea schimbări. Dacă din vârful statului începi să modifici structura executivă, schimbările nu întârzie să apară“ - a menționat Stelian Ion. 


Întrebat dacă este România pregătită pentru o femeie președinte, Stelian Ion a precizat că prejudecățile nu au o bază solidă.

„Cred că putem avea și vom avea o femeie președinte, prima femeie președinte. Maia Sandu este un model de politician care luptă împotriva corupției. Și la noi este multă dar nu are cine să lupte la noi. Elena Lasconi își dorește să lupte cu corupția. a intrat în această luptă care nu este ușoară. Există o forță mediatică la nivel național, deținută de patroni de televiziuni cu probleme penale. Manipulările prind la anumiți oameni, iar asta înseamnă deturnare a democrației.

Oamenii trebuie să se aștepte în campania electorală la astfel de mizerii. Sper să nu plece urechea la astfel de minciuni., Să fie atenți de unde își iau informațiile. Noi mergem pe stradă și diuscutăm cu oamenii.  

Suntem promotorii libertăților fundamentale și trebuie să luptăm cu toții pentru asta. Elena Lasconi este căsătorită, are o fată. Ceilalți colegi ai mei la fel, cu toții suntem oameni absolut normali. Etichetele care se lipesc cu rea intenție trebuie dezlipite. Am intrat în politică pentru alte lucruri. Din păcate instituțiile statului sunt slabe“ - a mai precizat Stelian Ion.


 

Citește și: 

ZIUA LIVEStelian Ion, candidat din partea USR Constanța la Camera Deputaților - „Ca să se schimbe lucrurile, oamenii trebuie să iasă la vot“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii