Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Telenovela alegerilor locale și europarlamentare de la Costinești, continuă! Mai multe nereguli constatate

ro

12 Jun, 2024 08:29 1066 Marime text
La mai bine de două zile de la închiderea urnelor de vot, încă nu s-a stabilit oficial cine va fi noul edil al comunei Costinești, județul Constanța. 

De câteva zile se renumără voturile, iar această activitate nu face decât să scoată la iveală noi nereguli înregistrate în timpul părocesului de vot. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al BEJ Constanța, Vlad Jipa, la secția de votare 417 din Costinesti s-au întâmpinat probleme mari la procesul verbal pentru alegerile europarlamentare. Mai exact a fost adus alt proces verbal față de cel fotografiat și introdus în tableta, cu alte valori inclusiv la rezultate. Președintele Secției de Votare 417 a fost convocata la BEJ, astazi, la ora 12.00. În continuare exista posibilitatea unei renumărări a voturilor. 

De asemenea, pentru alegerile locale s-a încheiat renumărarea voturilor la Costinești, cu observatia că sunt 3 buletine nule considerate valabile, pentru Primar, 5 buletine nule considerate valabile, pentru consiliul local. În plus, s-a constatat ca au votat 2 cetățeni ucrainieni deși nu aveau drept de vot.

Citește și: 

UPDATE Alegeri electorale 2024Situație incredibilă la Costinești. Doi cetățeni ucraineni ar fi votat fără să aibă dreptul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii