Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trageri la sorți computerizate pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare. Când vor avea loc la Constanța

ro

23 Oct, 2024 21:12 510 Marime text
Alegeri. Foto: PexelsAutoritatea Electorală Permanentă informează că, în perioada 𝟮𝟱 – 𝟮𝟲 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝗮.𝗰., vor avea loc tragerile la sorți computerizate prin care vor fi desemnați președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară și locțiitorii acestora la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024 şi alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2024.

Totodată, în data de 25 octombrie a.c., vor fi desemnați, prin tragere la sorți computerizată, preşedinții birourilor electorale pentru votul prin corespondență și locțiitorii acestora, constituite pentru alegerile pentru Președintele României din anul 2024 și alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2024.

Ședința publică pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare din Constanța și a locțiitorilor acestora, precum și a președinților birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă și locţiitorilor acestora la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024 şi alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2024 va avea loc la data de 25.10.2024, ora 11:00 la Biroul Electoral Județean nr.14 Constanța Bd. Tomis, nr. 51 (în incinta Consiliului Județean Constanța). 

Rezultatele tragerii la sorți computerizate se consemnează în procese-verbale care se aduc la cunoștință publică prin afișare pe site-ul Autorității Electorale Permanente, www.roaep.ro, la secțiunea Corpul Experților Electorali, respectiv la sediile birourilor electorale de circumscripție județeană/al municipiului București și pe site-urile acestora.

„Menționăm că, potrivit art. 1 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 98/2024, președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară și locțiitorii acestora desemnați pentru alegerea Președintelui României îndeplinesc calitatea de președinți ai birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitori ai acestora și la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2024“ - au mai precizat reprezentanții Roaep.

Citește și: 

Mircea Geoană - „De data aceasta voi câștiga alegerile prezidențiale“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii