Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR a demarat campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

ro

08 Sep, 2024 14:57 143 Marime text
USR. Foto: FacebookUSR a dat, oficial, startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Potrivit reprezentanților USR Constanța, Elena Lasconi a strâns semnături în Piața Operei din Timișoara

Campania de semnături se va desfășura până la începutul lunii octombrie. Pentru participarea la alegerile din acest an sunt necesare minimum 200.000 de semnături pentru alegerile prezidențiale și minimum 100.000 pentru cele parlamentare. 

„Am început strângerea de semnături pentru o Românie pentru toți, nu doar pentru unii! De acum înainte, haideți să schimbăm România în bine. Fiecare semnătură contează! Aliații mei în această confruntare sunt românii, pe sprijinul lor mă bazez pentru a transforma România într-o țară prosperă, de care să ne bucurăm cu toții. Dar, ca istoria să se schimbe, pentru a avea un viitor așa cum ni-l dorim, este necesar ca fiecare dintre noi să se implice, inclusiv printr-o semnătură”, a declarat Elena Lasconi, președinta USR.


Echipele USR vor fi prezente în toate localitățile din țară pentru a strânge semnături. Cei care doresc să semneze pentru Elena Lasconi și USR o pot face și descărcând formularele de pe site-ul USR - https://usr.ro/. După ce le completați, puteți trimite un mesaj pe Whatsapp, la numărul 0755910625, pentru a vă indica felul în care le puteți direcționa către cea mai apropiată filială a partidului. 

„USR intră în alegerile prezidențiale și parlamentare de anul acesta mai unit ca niciodată.  USR este singura forță politică ce se opune PSD, iar aliații noștri sunt românii“ - au precizat reprezentanții USR Constanța.

Citește și: 

Pe 14 septembrie USR Constanța își stabilește candidații la alegerile parlamentare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii