Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR candidează pe liste proprii, fără aliați, la alegerile parlamentare

ro

06 Sep, 2024 18:10 165 Marime text

Elena Lasconi, Sursa foto. Facebook




Elena Lasconi, liderul USR a anunțat că USR candidează pe liste proprii, fără aliați, la alegerile parlamentare. Aceasta mai susține că a venit „cu  propuneri rezonabile, dar rezultatele nu au fost cele așteptate”.

„Scopul negocierilor a fost oferirea unei alternative românilor, astfel încât România să fie condusă de un președinte de dreapta și de un guvern de dreapta, care să facă reforme. Altfel, România riscă să rămână sub o coaliție toxică, ce mărește anual taxele asupra cetățenilor.

Pretențiile prezentate de reprezentanții celorlalte partide au fost însă nerezonabile și imposibil de pus în practică. Ca urmare, USR va merge cu motoarele turate la maximum în următoarele alegeri și va candida prin forțe proprii. Eu voi face tot ce ține de mine ca România să nu continue zece ani în direcția dată de PSD, adică în direcția corupției, a nepotismului, a combinațiilor și a guvernării pentru unii, în detrimentul tuturor. Candidăm prin forțele noastre proprii, determinați și curajoși. Candidăm sub sigla USR la prezidențiale și la parlamentare.

Eu nu uit că USR este partidul în care milioane de români își pun speranțele. Și nu-i dezamăgim!
Singurii aliați de care eu și USR avem nevoie în această luptă sunt românii.”, a spus Lasconi într- o postare pe Facebook.
 
 
Citește și
„Ciolacu intră în turul doi categoric! Elena Lasconi ar putea să fie o surpriză în turul doi“
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii