Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA Electorală Mihai Lupu, candidat la CJ Constanța - „Poți să fii cel mai bun președinte de CJ, fără cooperare nu vei putea reuși să faci nimic” (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

24 May, 2024 12:09 746 Marime text

 
  • Zece capitole are actualul președinte CJ Constanța, Mihai Lupu, care intră în cursa electorală pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Constanța, din partea PUSL.
     
Zece capitole are actualul președinte CJ Constanța, Mihai Lupu, care intră în cursa electorală pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Constanța, din partea PUSL.

„101.608 de locuitori ai județului Constanța m-au votat pentru a construi și dezvolta un județ care avea și are nevoie ca de aer de infrastructură rutieră, turistică, de digitalizarea serviciilor publice, infrastructură medicală la zi, un mediu fără deșeuri și de ape curate”, spune Mihai Lupu pe pagina sa oficială de candidat, unde se regăsește în integralitate și strategia de administrare.


Despre proiectele pe care le are în vizior în programul de administrație dacă va câștiga alegerile din 9 iunie 2024, vom discuta cu candidatul Mihai Lupu, în cadrul unui interviu ZIUA ELECTORALĂ. Interviul va avea loc pe 24 mai 2024, de la ora 12.00.

ZIUA ELECTORALĂ poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

„Sunt multiple probleme. Sunt unele care sun în curtea noastră de sprijin. Probleme medicale care știm că sunt enorm de mult. Când vorbim de probeme sociale putem îngloba și cele ale educației. Poți să fi cel mai bun președinte de CJ, fără cooperare nu vei putea reuși să faci nimic”. 

„În fiecare zi, după o statistică, zilnic, trei copii vin cu probleme grave de consum de dorguri. Vom face un centru de adicție, în care vom face un centru de cazare pentru acele persoane, cu detoxifiere. Bani sunt”.

„Nu vreau să uităm că am avut 2 ani de pandemie, dar orice gândire investițională, investițiile au fost imense pentru a ține această pandemie. Din discuțiile cu cei mai buni specialiști mi s-a zis un lucru foarte clar, nu mai gândiți spitale gigantice, ci spitale care să trateze bine”.

„Proiectul Mama și Copilul - este un proiect în implementare. Totodată, vă spun, am și 1 milion de euro pentru dotare”.

„Am venit pe eficientizarea centrelor. Am venit cu 15 milioane de euro”.

„Proiectele noastre se duc în jur de 200 și ceva de milioane”.

„Din calculele estimative, se duc în jur de 150 de milioane de euro”.

„Noi avem cel mai are avantaj că avem Facultatea de Mediciă, cu 150.000 de rezidenți cu forțe noi. Zona de logisctică, zona de performanță, toate treuie să fie însoțite de resursa umană”. 

„Am avut o discuție cu reprezentanții fermierilor. Cum ar putea CJ să ajute fermierii? O componentă este aprovizionarea a tot ce înseamnă hrană. Proiectul nostru e gândit pentru zona Agigea unde terenul e generos”. 

„Finanțări confirmate, contracte semnate peste 392 milioane euro.
Proiecte anticipate - 239 milioane euro”.

„Un studui de fezabilitate foarte bun, practic completează în proporție de 90% un proiect tehnic. Proiectul este în jur de 70 de milioane de euro. Terenul este generos pentru a face proiectul. Acest spital trebuie să aibă toate facilitățile. Ai nevoie și de pediatrie. Săptămâna viitoare depundem documentația pentru autorizarea de construcție”. 

„Am avut foarte multe piedici de la decidenții politici. Am mute regrete că am avut încredere în niște oameni. Eu când am venit după 4 ani, mi-ați promis că îmi veți fi alături. Ați dezmăgit toți oamenii care și-au pus speranța în voi. Cel mai mare regret e că am avut încredere în acești oameni. Cea mai mare piedică a fost aceasta echipă”. 

„Sunt mulții primari care pun capul în jos. Am avut totul. De ce s-a ajuns la situația asta? Voi, cei care nu v-ați lăsat conduși de echipe, ai dosare că nu ai lăsat capul în jos. Eu vă spun altceva, am făcut un studiu sociologic, tot electoratul PNL, îl vede PNL-ist mai multe pe Mihai Lupu”.

„Prima dată când a fost greșeala mea, a fost după un an și jumătate cu caseta aceea, unde am realizat că a fost o capcană bine pusă la punct. Am condus în continuare județul cu pricepe și cu dedicație, iar acum sunt mult mai plin de viață. Sunt peste 52% de oameni din județ care au o părere aproape bună și foarte bună despre președinte”.

„Oamenii, de multe ori, nu au informația corectă despre alți oameni”.

„Și PNL și PSD au avut blaturi la Constanța și au crezut că le pot multiplica. Sunt oameni care vor zice că nu vor PNL sau PSD. PUSL este suportul pentru liberalism. Noi nu am făcut decât să reînviem cultura. Anul trecut, la Roma, am participat acolo, o promovare mai mare care poate fi?”.

„Astăzi, Constanța, are cel mai frumos muzeu din mediul rural. Care e cea mai mare promovare decât prin cultură?”.

„O să-mi dau mie sfatul: Să nu mai am atâta încredere în mediul politic. Angajații CJ-ului sunt baza proiectelor”.

„Cel mai mândru proiect este că am asflatat două sate. Nu am văzut atata satisfacție decât atunci că oamenii și-au văzut satele asfaltate”.

„Astăzi, veniți să vă bucurați de tradițiile românești”.


Comandat de Partidul Umanist Social Liberal Filiala Constanța
Executat de ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240113





Citește și:
Alegeri electorale 2024: Mihai Lupu își dorește încă un mandat în fruntea Consiliului Județean Constanța. Ce proiecte dorește să implementeze?

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii